Far oppdager at en bande vil kidnappe hans 17-årig datter: Så tar han en vill beslutning

10/11/2017 15:15

Anniken Hauge

Viralt
Okaloosa County Sheriff's Office
Okaloosa County Sheriff's Office
En 51-årig mann ble hyllet å være handlekraftig, da en gruppe unge menn prøvde å tvinge seg inn i familiens hjem.

Tirsdag kveld utspilte det seg et vanvittig drama i et hus i Florida i USA, da 51-årige Terry Brackney plutselig oppdaget en gruppe unge menn som var i ferd med å tvinge seg inn i huset hans. Det skriver New York Post.

Bare noen få minutter tidligere var Terry Brackneys 17-årige datter, Amber Brackney, i ferd med å sette seg inn i bilen og kjøre, da hun oppdaget at innkjørselen deres var blokkert av flere tønner.

Tenåringsjenta forstod at noe var galt, men siden hun ikke turte å forlate bilen, bestemte hun seg istedet for å trå gassen i bånn og prøve å kjøre utenom tønnene.

 

Samtidig hadde Terry Brackney lagt merke til hva som foregikk. Da han hørte at det var oppstyr foran huset, tok han pistolen fatt og møtte en gjeng tenåringer som var i ferd med å bryte seg inn i huset.

17-årige Amber Brackney. Foto: Facebook

Far i huset 51-årige Terry Brackney. Foto: Facebook

Det fikk den 51-årige mannen til å skyte etter gutenne, men de flyktet til en nærliggende skog. Samtidig gikk det opp for Terry Brackney at guttene hadde tuklet med husets alarmsystem.

En nabo hadde ringt til politiet, som fikk stoppet de unge mennene i en bil på vei vekk fra området. I bilen fant politiet blant annet en pistol, en kniv samt en rull gaffatape.

Det viste seg at guttegjengen hadde planer om å kidnappe 17-årige Amber Brackney og senere kreve løsepneger fra hennes velstående far. 

- Planen deres var å først tvinge henne ut av bilen ved å blokkere veien med tønner og søppelkasser. Deretter ville de bryte seg inn i huset, konfrontere og presse faren – som de trodde var rik – og senere rane huset, heter det i en uttalelse fra Okaloosa County Sheriff's Office.

Bilde er tatt rett etter pågripelsen av guttene. Foto: Okaloosa County Sheriff's Office

Far og datter sammen. Foto: Facebook

Planen lykkes riktignok ikke – ikke minst på grunn av den handlekraftige faren som jaget dem vekk.

Terry Brackney har fått ros av politiet og blir hyllet mange steder på nettet etter historien raskt spredte seg. 

Les også: Politihunden Ink hylles som en helt - har fanget nesten 60 forbrytere

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.