Far ville ikke at datteren skulle flytte hjemmefra: Så han gjorde noe helt sprøtt

31/08/2023 21:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne har avslørt hvordan faren gjorde en stor innsats for å hindre henne i å flytte hjemmefra.

Faktisk gikk han så langt som å bygge et lite hus til henne i bakgården.

Kvinnen, som heter Lauren, har tidligere flyttet hjemmefra. Faren hennes var visstnok ikke tilhenger av dette og ønsket derfor å forhindre at det skulle skje igjen.

Da hun fortalte faren at hun ville flytte hjem igjen, fløt han plutselig på en rosa sky. Dette førte til at han begynte å bygge et lite hus til henne i bakgården.

Og han gikk absolutt ikke på akkord med noe, men har i stedet skapt et lite hjem som mange ville misunnelig. Spesielt fordi det ikke bare er et anneks, men heller et hjem med både kjøkken og bad.

Lauren har selv avslørt historien om hvordan faren hennes bygde det lille huset til henne. Ifølge The Sun har hun gjort dette i en video på TikTok, hvor hun også viser rundt i det lille hjemmet.

"Jeg sa at jeg ville flytte hjem, så faren min bygde et lite hus til meg," sier Lauren. Deretter viser hun rundt i det lille huset som tok faren hennes omtrent en måned å bygge fra bunnen av.

Først viser hun hvordan faren hennes (som hun beskriver som 'fantastisk') bygde selve huset og taket. Neste trinn var å installere vinduer og dører, hvoretter det allerede begynte å se ut som et ekte hus.

Deretter delte han huset inn i flere rom slik at datteren kunne ha alt hun trengte i hjemmet. Blant annet. hun fikk kjøkken med oppvaskkum, komfyr, stekeovn og kjøleskap.

Hun viser også hvordan han har fått plass til en sittegruppe med et stort fjernsyn. Derfor trenger hun absolutt ikke gå på akkord med livskvaliteten, selv om hun bor i det lille huset.

Mange vil anta at hun må nøye seg med et lite bad, men det er ikke tilfelle. Det er derimot gjort plass til både toalett, dusj og stor servant.

Til slutt viser hun også en stige som leder opp til soverommet hennes, hvor det er laget en dobbeltseng. Samtidig er det også installert både oppbevaringsplasser og nattbordslamper.

Videoen endte naturlig nok opp med å vekke mye oppmerksomhet på TikTok, hvor mange også kommenterte den. De fleste av dem har gitt uttrykk for at de nesten er misunnelige på å ikke ha en far som ville gjort det samme.

"Jeg trenger en pappa og et lite hus," skrev en bruker.

"Faren din elsker deg så mye. Det er vakkert - kyss ham og klem ham når du kan," skrev en annen.

«I mellomtiden sier faren min «når flytter du ut?»» sa en tredje.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.