Faren bøyer seg ned og tar tak i sin toårige datter – så gjør han det utenkelige

27/07/2016 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Far og datter deler samme talent og hobby - og folk elsker å følge den lille jentas utvikling innenfor sporten.

En tur på stranden for knapt to år siden skulle vise seg å få en del mer oppmerksomhet enn faren Andrew Decker kanskje hadde regnet med.

Den atletiske mannen er utdannet trener for cheerleadere, som er en stor sportsgren og aktivitet på mange amerikanske gymnaser og universiteter.

Han har derfor god kontroll på teknikken, da han en sommerdag løfter datteren sin opp, svinger henne rundt i hodehøyde og ender med å dytte henne opp i lufta, så hun står på ett ben i håndflaten hans.

Se videoen her:

Andrew Deckers kusine la ut en film av far og datter for to år siden på Instagram, og siden har videoen gått viralt, fordi brukere både kritiserer og roser faren for å bokstavelig talt ”kaste datteren sin ut i det”. 

Den i dag likeså fryktløse fireårige Emerson, trener videre til å bli cheerleader, i noe som minner om gymnastikktimer. Hun har til og med sin egen Instagram-profil, med over 209.000 følgere.

Her viser hun hvordan hun uten å blunke både tar forlengs og baklengs saltoer, uten hjelp fra en voksen:

Den lille jenta og faren trener også sammen når de kan – både innendørs og utendørs:

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.