Faren tok et bilde med sin nye sønn: Moren i bakgrunnen tok all oppmerksomheten

09/02/2022 12:49

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Et bilde av et par nye foreldre med deres nyfødte sønn har gått viralt, men det er moren i bakgrunnen som kan ta æren for bildets popularitet.

Amanda og Ken opplevde et av livets store mirakler da paret skulle være foreldre for andre gang i livet.

Amanda fødte en sunn sønn, og kort tid etter fødselen tok den lykkelige faren en "selfie" med seg selv og sin nyfødte sønn, som siden har blitt delt over hele verden - men det er ikke på grunn av den søte babyen. Det skriver norske medier Sosialnytt

Amanda, som er i bakgrunnen, kan ta æren for at bildet ble delt over hele verden etter at hun delte det på Facebook med bildeteksten: «Morskap usensurert».

Foto: Facebook

Bildet har blitt sett av millioner, og det er sannsynligvis først og fremst Amandas "antrekk", men spesielt også hennes budskap, det er årsaken til bildet og populariteten til innlegget.

I innlegget skrev hun: «Jeg vil dele dette bildet fordi det er ekte. Bildet viser hvordan det er rett etter en fødsel; rå, fantastisk, morsom og rotete."

Bildet viser den nye faren med sønnen i armene, men i bakgrunnen kan du se Amanda med morgenhår iført bleie.

Innlegget fortsetter: "Å ha en baby er utvilsomt en helt fantastisk opplevelse. Men virkeligheten av fødsel er ikke snakket om mye. Det er få som tok bilder av denne perioden. Jeg er sikker på at mange mennesker vil føle seg ukomfortable med å se disse bildene, men hvorfor ville du?

"Jeg kan ikke tro det! Men det har nok bare blitt slik at vi ikke snakker om denne perioden. Vi skulle alle omfavne alle aspekter av en fødsel, til og med øyeblikk som dette. Vennligst bruk en god del humor. For hva sier mer "Velkommen til morens rolle" enn å ta på seg en stor mumiebleie etter fødselen?" fortsatte det.

Til slutt uttalte Amanda nettopp at det var med hennes gode vilje at det naturlige bildet ble delt med hele verden. "Og for de som lurer på, var det jeg som publiserte bildet - ikke mannen min," konkluderte det.