Faren visste at «noe var galt» da han la datteren i seng: Kort tid etter skjedde det utenkelige

17/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Han visste at «noe var galt» da han la datteren i seng – men ikke at det ville gå den veien.

En knust far avslørte at han visste at "noe var galt" da han la datteren i seng. Det gjør han i et brutalt ærlig intervju med det britiske mediet The Mirror.

For lyden av datteren Islas hadde latteren tidligere fylt luften, men noen timer etter at hun ble lagt i seng var hun død.

Etter en lang dag var den 6 år gamle jenta utslitt, så David la henne til sengs da de kom hjem. Men her visste han visst allerede at noe var galt.

Han sa at hun lå i sengen, men kunne ikke roe seg. Og noen timer senere ble hun tragisk erklært død.

Årsaken til hennes død er ennå ikke fastslått, men det antas at hun kan ha fått hjertestans eller et anfall på grunn av en eksisterende tilstand.

Da Isla ble født tilbake i 2015, ble hun diagnostisert med LQTS, som er en hjertesignalforstyrrelse som kan forårsake raske og kaotiske hjerteslag.

Tilstanden betydde at Islas hjertemuskel tok lengre tid enn vanlig å lade opp mellom slagene, og at hun var i konstant risiko for å besvime plutselig.

Og hun tilbrakte også mesteparten av sitt første år på sykehus, hvoretter hun ble utstyrt med pacemaker.

Etter utskrivningen ble hun behandlet med et legemiddel kalt mexiletin, men dosen som var nødvendig var så høy at det ofte forårsaket anfall.

David ga opp jobben som barneskolelærer for å bli hennes heltids omsorgsperson, og nå legger han ikke skjul på hvor vanskelig det er heller: «Jeg ville ikke ha ønsket at hun skulle lide.

Hvis hun kom tilbake, ville jeg at hun fortsatt skulle være den late lille jenta hun var. Hun var den lykkeligste lille jenta du noen gang kunne møte”.

Vi her i redaksjonen sender våre varmeste tanker til alle pårørende i denne tunge tiden.

Hvil i fred.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.