Fikk sitt livs sjokk: Ser du hvorfor?

01/12/2020 13:07

Emma

Viralt
Nå forteller kvinnen om natten hun fikk sitt livs største sjokk.

På Twitter delte kvinnen en opplevelse som hun hadde på en kveld ute og bestemte seg for å se på tv for å roe seg ned. Men det viste seg at det var alt annet enn å slappe av for kvinnen.

Etter å ha avkledde seg og ligget i sengen, slo hun på TV-en og fant Netflix-appen for å finne noe hun kunne se før hun skulle sove. Men hun kom ikke lenger før hun så hva som nesten skremte henne til døden. Det skriver Mirror.  

Kvinnen var på utkikk etter en film hun kunne se da hun plutselig så den.

I vinduet så kvinnen plutselig et ansikt i soveromsvinduet, med detaljer om en kvinne som stirret rett på henne. Og ikke alle kvinner stirret i vinduet - det var en ekstremt skummel nonne med et vilt uttrykk i øynene.

 

Hadde nesten forlatt huset uten klær på

"Jeg hadde nesten forlatt hele familien min og forlatt huset helt naken," skriver kvinnen om synet som skremte henne ut av mitt sinn.

Heldigvis gikk det imidlertid ikke så langt, og kvinnen klarte ikke å forlate huset i hast. Hun oppdaget hvor nonnen kom fra - hun kom fra Netflix-filmen "En nonner forbannelse (forbannelse av en nonne, ed.). På Netflix kunne du se bildet av nonnen og filmens tittel, som gjenklang i vinduet - på akkurat riktig måte, så det så ut som den skumle nonnen stirret direkte inn i kvinnens soverom.

Kvinnens innlegg har nå gått viralt og har fått over 160.000 liker.

Innlegget har også fått tusenvis av kommentarer, med mange morsomme om kvinnens store sjokk.

«Jeg lo uavbrutt et øyeblikk», skrev en til innlegget.

En annen kommentar at de selv har forsøkt å få et sjokk av en refleksjon i en seier. "Jeg gikk en gang ut av en dør, oppdaget min egen refleksjon og ble så forskrekket at jeg kom inn igjen," skriver personen i kommentarfeltet.