Finsk modell satt på et fly med en død mann

07/12/2022 15:40

Sofie

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Finske Lola Pähkinämäki fikk seg en skrekkopplevelse på flytur til New Zealand.

Lola Pähkinämäki, en finsk modell og influencer fra byen Nådendal på sørvestkysten, fikk sitt livs største sjokk da hun fløy til New Zealand forrige uke.

Influenseren kalles «Brain Barbie» på sosiale nettverk, hun snakker åpent om den sjokkerende hendelsen til Iltalehti.

– Det var helt forferdelig, sier hun til avisen.

Flyet hennes forlot Helsinki på mandag og stoppet i Tyskland på vei til Singapore. Flyet landet i stedet ned i Tyrkia for å lande fordi personen ved siden av Pähkinämäki døde av et hjerteinfarkt.

- Singapore Airlines bekrefter at flyet måtte mellomlande i Istanbul på grunn av sykdom. Som følge av hendelsen døde en 83 år gammel tysk mann. Han reiste sammen med kona, og de var på vei til Perth i Australia, opplyser selskapet til avisen.

Pähkinämäki sier at hun måtte sitte ved siden av den døde mannen i omkring seks timer, inkludert etter at de hadde landet og stoppet i Tyrkia.

- Den døde mannen var ved siden av med i seks timer. Dette var helt forferdelig. Alle på flyet, inkludert meg, prøvde å hjelpe ham. Det var tre leger på flyturen og alle forsøkte hjerte- og lungeredning, sier hun.

Ifølge henne var situasjonen på flyet kaotisk. Et bilde hun har delt med avisa viser politi på inne i flyet og flere tydelige opprørte passasjerer.

Hun forteller at politiet opprettet en hendelse på saken, og at flere i besetningen ble byttet ut før de fikk fly videre. Det skriver SeogHør.