Fisker spretter opp fangsten og gjør et urovekkende funn

23/01/2018

Anniken Hauge

Viralt
En fisker ble møtt av et illevarslende syn da han skar opp en fisk han hadde fanget utenfor Costa Rica.

En utrolig video viser tilsynelatende en lokal fisker som skjærer opp buken på en fisk han har fanget utenfor kysten av Costa Ricas.

Mannen hadde akkurat halt fisken ombord på båten sin, men skal ha bestemt seg for å undersøke fisken da han synes den så dårlig ut.

Det skriver britiske The Sun.

Da mannen spratt opp fisken, viste det seg at den gjemte på store mengder søppel. I takt med at fiskeren dissekerer den døde fisken, dukker det opp fler og fler ting.

Videoen viser hvordan mannen blant annet drar ut et plastiklokk, en kam og en lighter ut av fiskens mage. Fisken skal være en såkalt mahi-mahi, som er bedre kjent under navnet dolphinfish.

Fisken lever blant annet i det Karibiske Hav, Mexicogolfen og Cost Ricas stillehavskyst. Den skal angivelig være en populær fangst blant alle typer fiskere.

Videoen av den døde fisken som er full av søppel har vakt stor oppmerksomhet på nettet, ettersom den gjenspeiler den voldsomme forurensningen av havet.

Se fiskerens kuriøse funn i fisken i videoen nedenfor. 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.