Flere får tatooveret Will Smiths slag

01/04/2022 10:04

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Memen har tatt et nytt skritt på den virale reisen.

Denne ukens overordnede begivenhet må sies å være Will Smith, som natt til mandag lokal tid slo verten for årets Oscar-show, Chris Rock.

Slaget kom i kjølvannet av en uenighet om en vits Chris Rock laget med Will Smiths kone. Debatten siden den gang har pågått om det var greit å streike.

Noen tror det, mens andre er uenige.

Noen har til og med tatt til orde for at Will Smith skal bli fratatt den Oscar han vant senere på kvelden. Men saken har gått lenger enn som så.

Flere har valgt å få episoden som et evig minne via tatovering.

To tatoveringskunstnere har gått viralt de siste dagene etter at de lastet opp kunstverkene sine til sosiale medier.

Den amerikanske artisten Oscar Aguilar Jr la denne uken ut et innlegg på Instagram for å vise frem sitt siste arbeid, komplett med en fargerik lysskjerm og lydspor for å avsløre tatoveringen i all sin prakt.

Oscar, som jobber i Divine Studios i New Jersey, lastet opp en video med lys som danser mellom Chris' ansikt og Wills hånd, kombinert med en remikset beat som består av parets korte, men sjokkerende diskusjon.

Tatoveringen består av enkelt linjearbeid - men det er fortsatt klart hva det skal representere.

Oscar er ikke den eneste tatoveringskunstneren for øyeblikket som setter det siste meme på folks hud.

Trenden har også funnet veien over Atlanterhavet og tar tak i Europa.

Den italienske kunstneren Giovanni Bracciodieta imponerte titusenvis av mennesker da hans skildring av Will og Chris' altercation ble delt med den populære tatoveringssiden tradisjonell kunstner.

Det fargerike stykket viser nøyaktig samme øyeblikk som Oscar-utdelingen, men mer detaljert, med handlingslinjer rundt Wills arm og et smertefullt rødt merke på Chris' kinn.

 

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.