Folk blir advart: Derfor skal du alltid vaske grønnsakene

20/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Folk blir advart om å vaske grønnsakene sine etter at en kvinne oppdaget en sverm av insekter som gumlet seg gjennom brokkolien hennes.

En kvinne fikk et spesielt ekkelt sjokk da hun inspiserte brokkolien hun hadde kjøpt og oppdaget at den hadde blitt infisert av insekter som fortsatte å tære på det nye hjemmet deres.

Hvorfor de spiste en mat som smakte så dårlig er ukjent, men kvinnen oppdaget en hel haug med insekter som svermet over hele brokkolien hennes.

Foto: TikTok/@tovanordquist

Supermarkeder vurderer kanskje å selge spiselige insekter som en slags fremtidsmat, men du vil anta at disse insektene ville være døde og i sin egen emballasje, ikke et levende kjøp-en-få-en-gratis-tilbud som spiser seg gjennom resten av shoppingen din.

Ved å legge ut sin motbydelige oppdagelse til TikTok, fikk kvinnen en hel verden av sympati sammen med mange opprørske reaksjoner.

Det er ganske trygt å si at svermen av insekter i brokkolien ikke falt i smak hos folk som så videoen, og mange erklærte den for å være et helt ekkelt syn.

Selv om brokkoli alene er ille nok, fikk det folk til å si «aldri mer» for å stikke inn i en tallerken med de små grønne trærne ved å ta en nærmere titt og oppdage alle insektene gjemt inne.

Andre protesterte mot at de hadde sett videoen enten kort tid etter å ha spist brokkoli eller rett før de tilberedte en rett som inneholdt grønnsaken, og det hadde satt dem rett fra middagen.

Noen spøkte med at de ikke hadde noe imot at grønnsakene deres kom med litt "ekstra protein", og siden brokkoli allerede smaker forferdelig, kan det være verdt det hvis du tåler knasen.

Andre ga nyttige tips om den beste måten å vaske ferske grønnsaker på og sørge for at alle skumle kryp som er skjult under bladet, ble fjernet.

Det mest populære tipset var "vask med eddik og natron", som er en ganske hendig tilnærming for de som ser etter et rimelig rengjøringstips generelt.

Eddik og natron kombinert skummer opp og danner et praktisk rengjøringsmiddel, pluss at ingrediensenes spiselige natur sparer deg for å krydre brokkolien.

En annen sa at du "skal vaske ferske grønnsaker" etter å ha kjøpt dem for å fjerne risikoen for insektangrep, mens "frosne grønnsaker hele veien" var en annen populær kommentar.

Noen andre anbefalte å holde seg til mer trofast mat, erklære "pizza har aldri gjort meg på denne måten", og gitt valget mellom en nydelig pizza eller potensielt insektbefengt brokkoli vet jeg hva jeg ville valgt.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.