Folk kan ikke tro sine egne øyne når de ser videoen av moren på flyplassen: Når du ser det, renner det kaldt nedover ryggen din

07/07/2023 14:00

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Moren har definitivt havnet i massiv motvind etter denne videoen.

Å oppdra barn kan være en av de mest givende, men også utfordrende oppgavene for alle foreldre.

Og i en verden der folk uten barn ofte finner det lett å bedømme andres foreldreferdigheter, er det viktig å erkjenne at du sjelden vet om utfordringene og kampene som foreldre står overfor i hverdagen.

En video som så dagens lys tilbake i 2019 har nylig fått mye oppmerksomhet på sosiale medier.

Videoen viser en mor på en flyplass som drar sin lille sønn langs gulvet ved hjelp av en snor festet rundt brystet.

Og som forventet har mange mennesker fordømt handlingene hennes og anklaget henne for å være en dårlig forelder. Men det har også vært noen som uttrykker forståelse for hennes situasjon, og erkjenner at barn kan være utfordrende, og at hun kanskje ikke har kjent andre måter å håndtere situasjonen hennes unge sønn hadde satt henne i.

Videoen ble delt på den populære platofrm TikTok av brukeren med bildeteksten, "Det er vanskelig å forlate Cancun ... Jeg føler deg, kompis."

Foto: Privat

Og et hav av brukere skjuler heller ikke sine meninger:

"Forferdelig forelder. Det er barnemishandling", sa en opprørt TikTok-bruker, mens en annen skrev:

– Jeg bærer bare barnet mitt på det tidspunktet. Jeg drar dem ikke langs det skitne gulvet.

Men det var også de som prøvde å forstå mors perspektiv:

– Jeg sier ikke at det er riktig...Jeg sier jeg forstår. Vis meg en perfekt forelder som aldri har gjort en feil eller ikke har gjort det de kunne for å overleve dagen.

Det er viktig å huske, uansett hva man mener om denne situasjonen, at vi ikke skal være raske til å fordømme, da hver familie står overfor sine egne utfordringer og kjemper sine egne kamper.

Du kan se den kontroversielle videoen ved å klikke her.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.