Folk raser over vanvittig parkering: Forelder nektet å flytte bilen på grunn av barna sine - det var bare ett problem

11/03/2018 15:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Crickdale Fire Station
Foto: Crickdale Fire Station
En parkering har fått sinnene i kok ved en lokal skole hvor foreldre ikke respekterte naboenes regler.

Foreldre kan være fryktelige sta når det kommer til deres egne krav og rettigheter.

Noen foreldre kan nærmest bli som ville dyr hvis man ber de om å respektere andre menneskers behov eller retningslinjer.

Det opplevde en gruppe foreldre til barn på den lokale engelske skolen Wiltshire, hvor en forelder ser bøyer reglene til egen fordel når barna skal hentes på skolen, skriver Daily Mail.

Det var nemlig en sta og trasig forelder som gang på gang parkerte foran skolen til barna sine. Det var bare en liten detalj som forelderen bevisst ignorerte.

Bilen stoppet konsekvent foran utkjørselen til en brannstasjon. Foto: Crickdale Fire Station

På tross av flere forespørsel, nekter den trasige forelderen å flytte bilen når han skal hente barna sine på skolen. Foto: Crickdale Fire Station

Bilen står foran utkjørselen til en brannstasjon - midt på sperrelinjene hvor man virkelig ikke skal stå.

- Enda en gang opplever vi hensynsløs parkering etter skoletid. Husk at det er en alvorlig forseelse å blokkere ethvert redningskjøretøy og at du kan bli rettsforfulgt. Eieren ble bedt om å flytte bilen sin, men nektet å gjøre det, skriver brannmennene fra Crickdale Fire Station.

De har nå lagt ut bilder av bilen på sosiale medier for å legge press på den sta forelderen.

Det har også fått foreldre og lokale innbyggere i området til å reagere:

- Det er fullstendig motbydelig. De burde straffes ved enhver anledning. Navngi og ydmyk dem. Få tauet vekk bilen deres og gjør ting litt vanskelig for dem, skriver en mann ved navn David Paul som kommentar til bildene.

Det lokale politiet vil nå også legge et større press på forelderenes manglende forståelse for parkeringsreglene i området og øke patruljeringen i området.