Folk var munnlamme over hemmelig McDonald's triks: Hvordan unngå fettete fingre

04/10/2020 22:26

Emma

Viralt
Nå har sløret blitt løftet for et McDonald-triks som lar deg spise uten å få fettete fingre.

Få mennesker kan si nei til å gå en tur eller to forbi McDonald's når sulten har slått. Hurtigmatkjeden har sagt restauranter i det meste av verden. Det er imidlertid noen bevis for at restaurantens mange kunder har gått glipp av et viktig triks gjennom årene. Det har nå blitt avslørt. Det er ifølge The Mirror.

Mens de fleste er sannsynligvis ute etter enten en burger eller noen kylling når de treffer veien forbi McDonald's, det er sannsynligvis de få som ikke engang får en runde pommes frites. Det kan imidlertid være et fettete spill hvis du ikke har den fine motoren. Men det er en ting fra fortiden.

Det skjedde da en Twitter-bruker plutselig trakk gardinen bort og avslørte det smarte trikset som få har fanget gjennom årene.

Vet du det trikset?

Nå viser det seg at papirinnpakningen der pommes frites selges har en innebygd dipholder. Det avslørte en bruker på sosiale medier Twitter går under navnet "I dag år gammel."

Selv om den ikke er kjent, har de ikoniske gule og røde pommes frites en innebygd klaff som kan bøyes tilbake, slik at den kan brukes som holder for ketchup, majones eller andre av de mange typer dipping som du kan velge når du handler på McDonald's.

Da det smarte trikset ble delt på Twitter, gikk det plutselig fort. Tropp, komma og andre gjenstander strømmet inn.

Hvordan gjøre det

"I dag år gammel" har publisert et bilde som bare forklarer hvordan trikset fungerer. Innleggets mange kommentarer tyder på at trikset er nytt for mange. Selv om folk også kommenterer at de har visst om det i mange år. En kommentator lurer på om den geniale metoden kan føre til at dip blir dasket ut av den rene skjorten eller skjorten hvis du er litt uheldig. Personen mener å vite at den lille klaffen kan fungere som en katapult i visse situasjoner.

Du kan se bildet her:

 

Har du prøvd det smarte trikset?

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.