Foreldrene hans forlot ham 36 timer etter fødselen: Ble kvalm av utseendet hans

11/08/2023 23:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Han så den siste av sine biologiske foreldre 36 timer etter fødselen.

36 timer etter at Jono Lancaster ble født, hadde foreldrene allerede forlatt livet hans.

Foreldrene var forferdet ved synet av babyens utseende, da 38 år gamle Jono Lancaster ble født med det sjeldne Treacher Collins syndromet, noe som får ham til å ha et deformert ansikt.

Det skriver Daily Mail.

– Adopsjonsfolkene mine sier at begge foreldrene ble forskrekket ved synet av babyens ansikt. Begge foreldrene følte ingen morsbånd og forlot sykehuset uten babyen, sier Lancaster til Daily Mail.

Heldigvis tok det ikke mer enn noen uker før Jono Lancaster ble adoptert av sin adoptivmor, Jean Lancaster, som får stor ros - ikke bare for å være alenemor, men for å allerede ha adoptert andre barn med funksjonshemninger.

"Hun fortalte meg alltid at hun ikke kunne annet enn å smile da hun først så meg, og at hun følte en umiddelbar forbindelse når hun fikk lov til å holde meg."

Jono Lancaster hadde imidlertid en lengsel som ikke kunne oppfylles før han hadde kontaktet sine biologiske foreldre.

Derfor, da han var i midten av tjueårene, prøvde han å få kontakt med dem. Igjen endte det i tragedie.

Han ble igjen avvist fordi foreldrene ikke ønsket kontakt.

"Det gjorde vondt, men jeg var stolt over at jeg prøvde, og med støtten jeg hadde rundt meg og tankegangen jeg hadde, fortsatte jeg i livet fullt av kjærlighet og takknemlig for livet de ga meg."

Som følge av å ha blitt avvist av sine biologiske foreldre, har 38-åringen slitt med å akseptere utseendet sitt, og derfor unnlater han ofte å se seg i speilet.

"Hver gang jeg så refleksjonen min, så jeg på meg selv med så mye sinne og hat. Etter hvert sluttet jeg bare å se på meg selv," forklarer han.

Etter hvert skjønte han at han hadde muligheten til å snu det til noe positivt. I dag bruker han tiden sin på å forelese om sin egen historie i håp om å inspirere andre.