For første gang noensinne: Nå kan du overnatte i juletraileren fra Coca-Cola

28/11/2017 21:15

Anniken Hauge

Viralt
Nå kan du overnatte i Coca-Colas berømte juletrailer og det ser helt fantastisk ut.

Alles store juledrøm kan veldig snart gå i oppfyllelse.

Butikkene er allerede fulle av julegodter og poteniselle gaver, og de fleste ønskelister er i ferd med å ta form i disse dager. Julen er full av både ønsker og drømmer for fremtiden. 

Kanskje du har drømt om å overnatte i Coca Cola traileren? Hvis ikke, så kommer du sannsynligvis til å få lyst til det nå.

Et heldig par vil få en eksklusiv anledning til å sjekke inn i den berømte Coca-Cola lastebilen og samtidig overnatte til dagen etter.

Det er første gang lastebilen åpner dørene for overnattende gjester.

Foto: Coca-Cola

Foto: Coca-Cola

Foto: Coca-Cola

De heldige vinnerne hentes i London fredag 15. desember.

Vegger og møbler er i røde og hvite nyanser, og 8.000 små pærer pryder vinduer og karmer. Det er selvfølgelig også et juletre med gaver under og en peis å varme seg på.

Julesokkene vil være fylt med gaver fra julenissen, og i kjøleskapet finner du et hav av både Coca-Cola og Cola Zero.

Foto: Coca-Cola

Foto: Coca-Cola

Julemat er det naturligvis også sørget for. Når festmåltidet er inntatt, vil det være mulughet for å sette på en julefilm på tv-en.

Før turen avsluttes, serveres det frokost dagen derpå og tilbys eksklusive billetter til London Eye, hvor utsikten over byen kan nytes.

Vil du være i trekningen av den ekslusive juleturen? Gå inn på LateRooms og fortell hvorfor nettopp du er den største fan av julen.

Du har frem til fredag 8. desember, hvis du ønsker å delta i konkurransen.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.