Fremmed brøt seg inn i parets hjem - men det han gjorde etterlot paret dypt sjokkert

18/09/2023 06:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Da de kom inn i huset igjen, rant en frysning nedover ryggraden til paret.

En skjebnesvanger uke i Baton Rouge, Louisiana, avslørte en høyst merkelig innbruddshistorie.

De fleste forbinder ulovlig overtredelse med å få stjålet noen ting fra hjemmet, men slippe unna med det.

En mann ved navn Joseph Guerin brøt seg inn i hjemmet til Richard Craven og kona Kristen, men det han gjorde inne sjokkerte ekteparet dypt.

Det skriver The Mirror skriver.

Det er ikke første gang mannen har tatt seg inn i parets hjem uten tillatelse, men den gang ble han tatt på fersk gjerning av paret.

Richard og Kristen arvet det imponerende 3200 kvadratmeter store huset med fire soverom fra Kristens foreldre i 2022.

Sjokkoppdagelsen

Planen deres var å pusse opp og selge huset, men i april i år fant de ikke bare mannen Joseph Guerin inne i huset, men oppdaget også hva han hadde gjort.

Han hadde sørget for å legge alle forsyninger i eget navn og bytte låser, derfor hadde han nå på sin måte overtatt eierskapet.

Joseph tok sin besettelse av eiendommen til nye høyder ved å legge huset ut for salg på nett for over 1,5 millioner kroner som om han var den rettmessige eieren.

I stedet for å ringe politiet umiddelbart, bestemte paret seg for å holde et øye med hjemmet deres, og la merke til de forskjellige personene som kom inn og ut.

Richard mistenkte at huset ble brukt til mer enn bare overnatting, inkludert narkotikahandel.

Da paret til slutt kontaktet politiet ble de møtt med beskjeden om at det var en sivil sak, da begge parter var i besittelse av dokumenter som skal ha bekreftet deres eiendomsrett.

Okkupanten hevdet at han hadde betalt eiendomsskatt og politiet nektet å vise ekteparet de påståtte dokumentene.

Etter en tilsynelatende endeløs rettssak, ble Joseph Guerin til slutt arrestert for overtredelse, og familien oppdaget hvordan huset, en gang et vakkert familiehjem, hadde blitt renovert av de uønskede gjestene.

Han fikk skiftet gulv, monterte billigere benkeplater, og alt ble malt hvitt, inkludert et vindu for å hindre at han tittet inn i hjemmet.