Fremmed kvinne dukket opp i begravelse: Så oppdaget den avdødes mor den sjokkerende sannheten

26/09/2017 15:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En sjokkerende avsløring om en eldre kvinne har rystet folk i en begravelse.

Etter britiske Margaret Whitehead nylig mistet sin bare 42-årige datter, Catherine, til Addisons sykdom, begynte hun å planlegge datterens begravelse.

Men da dagen kom hvor familien skulle si farvel til Catherine, hadde moren en skremmende opplevelse. Det skriver Metro.

For i minnesamværet etter begravelsen, kom Margaret Whitehead i snakk med en eldre kvinne.

- Det var mange mennesker i begravelsen fra Catherines jobb, så jeg bare antok at hun var en kollega. Men da jeg snakket med henne, fortalte hun meg at hun hadde jobbet som servitør sammen med Catherine.

Det fik dog moren til å utbryte:

- Datteren min har aldri jobbet som servitør.

Etterpå la moren merke til at den eldre kvinnen virkelig tok for seg av maten som var satt frem.

- Hun spiste som om det var hennes siste måltid noensinne, og da minnesamværet var ferdig, tok hun frem en Tupperware-boks frem og fylte den med mat og syklet deretter avgårde med maten i sykkelkurven sin, forklarer Margaret Whitehead.

Da gikk den sjokkerende sannheten opp for den sørgende moren: Den eldre kvinnen hadde aldri kjent datteren.

Kvinnen, som nå er identifisert som 65-årige Theresa Doyle, har nemlig vist seg å være notorisk begravelses-'crasher', som daglig sniker seg inn i begravelser for å spise seg mett.

I ettertid har det kommet frem at Theresa Doyle gjennom årene har sneket seg med i hundrevis av begravelser, hvor hun i smug smugler ut mat. 

Etter avsløringen er kommet frem, har den eldre kvinnens naboer fortalt at pensjonisten bor alene i leiligheten sin, og at hun skifter klær på vei til de forskjellige begravelsene hun drar i.

Ifølge naboene er hun nemlig farverikt kledd når hun drar hjemmefra, men så snart hun nærmer seg en begravelse, ifører hun seg mørke klærfor å passe inn.

- Når hun ankommer en begravelse, skifter hun til noe mørkt, går inn til minnesamværet og spiser alt hun klarer. Deretter tar hun det (maten, red.) med hjem og legger det i fryseren, har en nabo avslørt.

Naboen forteller også at Theresa Doyle har sneket seg med i fremmedes begravelser i cirka 14 år.

For Margaret Whitehead var det både rystende og krenkende da hun fant ut at den eldre kvinnen hadde lurt seg med i datterens begravelse.

- Det er kirkemesse hver morgen, så hun behøver ikke gå i begravelser. Hun blir bare med når hun øyner en enkel frokost. Hun trenger seg på folk når de på sitt mest opprørte og ulykkelige, sier moren.

Mens avsløringen av den eldre kvinnen uærlige oppførsel har skapt sinne, så tar presten det hele med knusende ro. 

Han har utmerket godt kjent til Theresa Doyles deltakelse i alle begravelsene, men har ikke villet sende henne vekk. 

- Ved enhver begravelse vi avholder, dukker hun opp, og hvis det er minnesamvær etterpå, så blir hun med uten invitasjon. Hun er en katolsk kvinne, og hun er overbevist om at hun skal delta i så mange messer som mulig. Hun har kommet hit i alle de 14 årene jeg har vært her. Jeg kan ikke bare si at hun ikke lengre er velkommen, forteller den overbærende presten.