Fremmed kvinne ser sønderknust far på flyplassen - når hun hører årsaken, kjøper hun en flybillett til 5000 kroner

24/11/2021 14:08

Emma

Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En kvinne var i ferd med å sjekke inn da hun overhørte en far i trøbbel. Derfor gikk hun til disken og kjøpte en billett for 5000 kroner. Mannen fikk aldri navnet hennes før nå.

Da en kvinne så en sønderknust far på flyplassen, nølte hun ikke et øyeblikk med å trekke ut kredittkortet sitt og kjøpe en billett til han.

Men først nå har det vært mulig for ham å finne ut hvem hun egentlig er, det skriver Cbs.

Faren skulle på et fly og tok med sin lille datter. Han gikk opp til disken med jenta i armene. Den ansatte bak disken spurte hvor gammel jenta var. Faren svarte at hun nettopp hadde fylt to år. Det fikk den ansatte til å be om å få se datterens billett.

Mannen var forvirret. Han trodde datteren kunne fly gratis. Imidlertid var hun to måneder for gammel til å kunne fly uten egen billett.

«Han var sønderknust. Han nevnte at han ikke hadde råd til å ombooke turen eller få en billett til henne på så kort varsel», forklarte medpassasjer Kevin Leslie i et Facebook-innlegg som har gått viralt.

Faren gikk litt bort og begynte å ringe rundt mens han klemte datteren og tok seg til hodet.

Men en av hverdagsheltene kom raskt inn. En kvinne som hadde hørt mannens dilemma gikk opp til disken og sa at hun ønsket å hjelpe. Uten å nøle trakk hun ut kredittkortet sitt og betalte $ 749 - omtrent 5.000 kroner - for billetten til den to år gamle jenta.

Mannen takket gjentatte ganger kvinnen og ba om navnet hennes slik at han kunne betale henne tilbake. Kvinnen nektet å ta imot pengene.

«Ikke tenk på det,» sa hun bare før hun dro.

Funnet via Facebook
Verken den unge faren eller Kevin Leslie visste hvem kvinnen var. I hvert fall til sistnevntes Facebook-innlegg gikk viralt.

(Artikkelen fortsetter under oppslaget)

I løpet av få timer hadde brukerne bidratt til å identifisere den hjelpsomme kvinnen. Det var Debbie Bolton. Hennes firma bekreftet senere at det var hun som betalte billetten til den lille jenta.

Flere ansatte i selskapet snakker positivt om Debbie Bolton.

«Denne historien beskriver hvor snill et menneske Debbie Bolton er. Hun er ubeskrivelig søt, givende, ekte og ydmyk,» sier Amber Arnold.