Fremmed mann stiller henne merkelige spørsmål på stranden - da telefonen hennes ringer blir magefornemmelsen bekreftet

13/07/2017 14:30

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Det var ikke et vanlig møte som fandt sted på stranden da en middelaldrende mann henvendte seg til en kvinne som lå alene og slikket sol.

Det var ikke en hvilken som helst fyr som ville snakke da Haley Oscar fra den amerikanske storbyen Chicago i forrige uke lå og solte seg ved den lokale sjøen. 

Mens Haley Oscar lå på badehåndkledet sitt kom mannen i slutten av 40-årene bort til henne og begyndte å spørre mange veldig personlige spørsmål, skriver hun i oppslaget sitt på på Facebook

- Har du noen venner? Har du familie som er glad i deg? Har du noen penger i banken? Hvor langt hjemmefra er du? Dette var bare noen av de mange spørsmålene som mannen stillte, skriver Haley Oscar på Facebook.  

- Han satt tett på meg og gransket hele kroppen min bortsett fra ansiktet. Uansett hvor mange ganger jeg sa at jeg gjerne ville være i fred, så ville han ikke gå sin vei og ble bare sittende, skriver Haley Oscar.   

Mannen ble mer og mer nærgående og spurte også om Haley Oscar sitt sexliv. Han hadde bemerket at hun hadde tatoveringer, så han ville ‘høre om hun likte smerte?’

Heldigvis blandet Haley Oscar sin venninne seg og ringte til den unge kvinnen, og telefonoppkallet fikk straks mannen til å gå sin vei. De to unge kvinnene ble deretter liggende i lang tid og holde øye med mannen som gikk planløst omkring i vannkanten.

- Han snakket veldig gebrokkent engelsk, så jeg er 99 prosent sikker på at han var en menneskesmugler. Jeg svarte ikke på noen av spørsmålene hennes. Men jeg har aldri noensinne opplevd at en mann gjorde meg så redd som ham, skriver Haley Oscar og advarer andre kvinner om å ta på stranden alene. 

Hennes oppslag har i ettertid blitt spredd for alle vinder på sosiale medier, hvor Haley Oscar sitt oppslag har blitt delt mer enn 10.000 ganger. 

- Pass på hvis du som kvinne går alene på stranden. Sørg for at noen vet hvor du er eller ta dine forholdsregler, oppfordrer den unge kvinnen i oppslaget sitt som du kan lese her: 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.