Frisør farger kvinnens hår med Nutella: Når hun ser resultatet, tror hun ikke sine egne øyne

04/07/2023 11:30

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Når kunden finner seg til rette, finner frisøren det velkjente sjokoladesmøret frem.

Det er et kontroversielt, men samtidig jævla velsmakende produkt for både barn og voksne som ønsker å søte ganen litt eller stille den søte tannen.

Nutella er ikke bare et oppslag, men et ikonisk produkt som, i likhet med Coca-Cola, har blitt et spesielt merke som ikke lett kan forfalskes, kopieres eller endres.

Over hele verden har folk fiklet med Nutella i en slik grad at det nylig nesten var et opprør med kamper og håndvridning da en fransk supermarkedkjede satte sjokoladesmøret med smaken av hasselnøtter på tilbud til spotpris.

Men Nutella er ikke bare en mat som fyller magen, det er også et utmerket fargestoff som kundene vil betale mye penger for å få håret farget med.

Det sier i hvert fall Abed Allahitani, som er frisør og har sin egen salong i Dubai.Med skjønnhets- og makeupblogger Huda Kattans hjelp har hun delt en video av frisøren som bruker

Nutella når en kvinnelig kunde skal få håret farget.

Først rettes håret ut, og så kan du tydelig se hvordan frisøren legger omtrent tre store klumper Nutella i kvinnens hår. Etter at den nysgjerrige ingrediensen er satt i håret, fortsetter fargingen på den "vanlige" måten, hvor en boks kondensert melk også er inkludert, som Abed legger i kundens hår.

Ifølge videoen delt på Instagram skal den blonde kvinnen ha fått svært mørkt hår som følge av behandlingen, noe kvinnen i setet er svært fornøyd med. Og selv om resultatet er langt fra permanent, avslører frisøren:

– Det kommer veldig an på håret. Hvis du går for en farge som en lys karamell, varer den i en til to uker, og hvis du vil at den skal være mørkere og du er villig til å la sjokoladen sitte lenger, varer den lenger, sier Abed Allahitani til den britiske avisen Metro.

Hvorvidt bare den nysgjerrige ingrediensen er inkludert i fargingen av håret er ikke kjent, men du bør sannsynligvis spørre frisøren din om råd før du gjerne heller kakaosmøret i håret ditt.

Se hele videoen av den noe spesielle fargemetoden her: