Fyr spurte 16-årige Reese om han kunne få et nakenbilde fra dusjen - sendte dette geniale svaret

07/11/2016 21:00

Anniken Hauge

Viralt
Tenåringsjenta ble temmelig overrasket da en skolekamerat ba om å se et bilde av henne i dusjen. Han hadde neppe forventet svaret hun ga ham.

16-åringen Reese Hebert fra Houston i Texas har et smart hode. Det beviste hun nylig, da en fyr fra skolen spurte om hun ville sende ham et bilde mens hun stod i dusjen.

I utgangspunktet var hun slett ikke klar over at skolekameraten hadde nummeret hennes. Derfor var hun enda mer overrasket over hans direkte spørsmål, skriver Buzzfeed.

Hun var hjemme og skulle gå i dusjen da han skrev til henne.

- Han spurte hva jeg gjorde, og siden jeg var på vei inn i dusjen så skrev jeg det, og da ba han om å få se, sier Reese Hebert.

Men den 16-årige jenta er ikke typen til å sende den type bilder som fyren sannsynligvis hadde i tankene. I stedet kom på hun et ganske genialt svar. 

(Artikkelen fortsetter under bildene)

 

Reese Hebert hadde kjøpt den smarte hatte-paraply på Amazon.

Hun syntes selv svaret hennes var morsomt. Derfor delte hun det på Twitter, og hun var ikke alene om å finne situasjonen morsom.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg visste at jeg kom til å få bruk for denne en vakker da, skrev hun til bildet som er likt nesten 6500 ganger og delt av 3400 Twitter-brukere. 

 

Utover å vekke latter og spre smil, fikk det også folk til å dele egne bilder.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

 

Den store oppmerksomheten har vært overraskende for den 16 år gamle jenta. Hun forteller at hun i ettertid ikke har hørt noe mer fra fyren som bad om bilde fra dusjen.