Gale summer: Dette er hvor mye TikTok-stjernen tjener selv om han ikke snakker i videoene sine

05/10/2023 22:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
TikTok-fenomenet Khaby Lame tjener enorme summer på videoene sine.

Khaby Lame, en av de største influencerne på TikTok, har vist at stillhet er gull.

Forbes har avslørt at innholdsskaperen tjener hundretusenvis av dollar per innlegg, til tross for at han aldri sier et ord.

Lame begynte sin reise fra filler til rikdom da han ble arbeidsledig under pandemien og begynte å legge ut klipp av seg selv som spilte spill eller danser på TikTok.

Han ble raskt TikToks største influenser i 2022, med over 161,9 millioner følgere. Forbes anslår nå at Lame tjener over $750 000 per merkeinnlegg på appen.

Fra arbeidsledighet til stjernestatus

Khaby Lame ble arbeidsledig under pandemien og begynte sin reise på TikTok ved å legge ut klipp av seg selv som spiller spill eller danser.

Siden hans tok raskt fart da han begynte å reagere stille (og fordømmende) på noen av de tvilsomme "livshackene" på appen.

Til tross for at han aldri sa et ord, har Lame blitt en av de mest innflytelsesrike personene på TikTok. Han har til og med passert Charli D'Amelio, med en tilhengerskare på over 161,9 millioner. Det er det LADbible skriver.

En formue på kort tid

Bortsett fra å tjene en formue på stillingene sine, har Lame også samarbeidet med store merker som Hugo Boss. Forbes anslår at han har samlet en formue på over 16,5 millioner dollar det siste året.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?