'Genialt' egge triks går viralt på internett

07/02/2021 12:56

Emma

Viralt
Et knep for å slå et egg ut har gått viralt på det sosiale medie TikTok. Ifølge noen er det imidlertid et åpenbart problem med det.

Vi har alle vært der: Prøvde å slå et egg ut, bare for å ende opp med en ødelagt eggeplomme og gå overalt.

Nå har imidlertid en teknikk gått viralt på sosiale medier TikTok, som lover å sette en stopper for alle disse problemene. Men ikke alle er overbevist som de tror det vil være vanskelig å gjøre på en varm panne med olje.

Trikset ble først forsøkt og publisert av TikTok bruker @maddysumnerx i en video (du kan se det her),som har fått mer enn 700.000 visninger siden den ble lastet opp.

I klippet lar Maddy et helt egg, med alt og alt, falle inn i midten av en panne der det bryter.

Men i stedet for skallet går inn i mange små biter, er det bare slått i to store biter. Et egg med en intakt eggeplomme er også avslørt på pannen.

Snart prøvde andre å gjøre bruk av trikset, som inkluderer TikTok-kontoen @partyshirt samt KIISFM-radioverten Jackie 'O' Henderson, som delte sin vellykkede eggsprekk på Kyle og Jackie O Shows Instagram-profil.

Trikset har fått mange fans på TikTok og på Instagram, med mange som skriver at det er "strålende".

"Og tenk deg at jeg har slått egg ut som en slave hele livet. Tyngdekraften vil være min slave fra nå av», skrev en bruker blant annet.

Andre skrev at de ville prøve det, men ikke før de hadde renset utsiden av egget.

"Jeg skal prøve det, men ikke før jeg har skrubbet egget rent. Jeg er ikke ivrig etter å få kyllingjuice på egget mitt», skrev en bruker.

Andre var imidlertid ikke fullt så overbevist, og hevdet at trikset ikke hadde fungert for dem, og at det var andre enklere måter å slå ut et egg på.

"Det er alltid best å sette to egg sammen for å slå en ut. Du har ingen skjell å bekymre deg for," skrev en bruker i en kommentar, mens en annen skrev: "Hva er galt med å bryte egget på siden av pannen?"

Andre ble imidlertid bare overrasket over hvordan dette kan være "et triks" til å begynne med. En bruker skrev blant annet at det ikke var praktisk da det allerede er "så lett" å slå ut et egg.

En annen bruker, derimot, skrev ganske enkelt at du ikke bør være i nærheten av en komfyr hvis du ikke kan finne ut hvordan du slår ut et egg.