Genialt triks tar nettet med storm: Hvordan unngå utbredt problem

15/03/2022

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Sidneyraz har igjen delt et strålende triks på videoappen TikTok.

Tiktok-kanalen @sidneyraz er kjent for sine mange tips, som han skildrer som "ting jeg først fant ut i 30-årene."

Her er tips om alt fra hvordan du rengjør en ovnsdør til hvordan du holder spisepinner riktig.

Senest har han delt en video der han avslører et triks for å unngå et utbredt problem.

De fleste har forsøkt å "transportere" en kopp eller et glass som er fylt opp like rikelig, fra punkt A til punkt B og i eksperimentet har endt opp med å sprute væske over alt.

Spesielt hvis det er en kopp varm væske som kaffe eller te, er det et problem, men du kan unngå det ved å bruke Sidneyrazs smarte triks, som han har fått fra en annen TikTok-kanal.

I videoen forklarer Sidneyraz at du bare må holde en skje midt i koppen for å forhindre at væsken klapper over.

Han prøver ut trikset selv med en kopp fylt med kokende vann, og det ser umiddelbart ut til å fungere, noe han understreker på slutten av videoen med en overrasket latter og kommentaren: "Hva?! Kjære, vannet sølte ikke!"

Flere i kommentarfeltet i videoen, som i skrivende stund har blitt sett nesten en million ganger, har også bekreftet at trikset fungerer, mens andre er målløse om hvordan det fungerer.

En skrev: 'Hvordan fungerer det???' og en annen skrev: 'vent ... hva?’

Imidlertid har flere allerede avslørt at dette skyldes at skjeen bryter bølgene i væsken, noe som vanligvis får vannet til å sprute over kanten.

En bruker gir også et annet triks for å unngå å kaste bort.

Personen har dermed forklart at du må røre i rette linjer i stedet for i sirkler når du berører for eksempel kaffen din med en teskje hvis du vil unngå å søle.

 

 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.