Gifter seg med stebroren - angrer ikke

06/11/2023 15:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Faren er knust over datterens avgjørelse.

Hvis det er én ting du ikke kan kontrollere selv, er det kjærlighet. En ung kvinne dro på middag til sin eks-stemor ti år etter foreldrenes separasjon, og møtte sin stebror.

De to stesøsknene møttes da hun var 13 og han var 15. Kvinnens far hadde tidligere vært gift flere ganger, men datteren så en stor stjerne i sin nye kone, Emma, ​​som var mor til stebroren, Brandon.

Som barn hadde kvinnen store problemer med moren, der psykisk vold og omsorgssvikt satte sitt preg på forholdet til stebroren.

«Brandon og jeg kom ikke godt overens. Jeg var et skikkelig konfliktsøkende barn, mest på grunn av svikten som fant sted hjemme hos min mor, som han selvfølgelig ikke visste noe om. Men det fikk oss til å krangle hele tiden. Vi gjorde alt for å plage hverandre, for det meste bare dumme spøk, men også noe som endte mer alvorlig», sier hun til mediet The Mirror.

Tre år senere endte faren og stemoren opp med å skilles. Ekteskapet deres hadde sine egne gnisninger, men mye av konflikten skyldes barnas tvister og konflikter som legger mye stress på foreldrenes forhold.

Til tross for de mange konfliktene holdt kvinnen og stemoren Emma kontakt, og da kvinnen gikk andre året på universitetet, ble hun invitert hjem til Emma for en grillkveld.

«Da så jeg Brandon for første gang på mange år. Vi klikket umiddelbart og begynte like etter å gå ut sammen», sier kvinnen, som fem år senere nå har forlovet seg med sin tidligere stebror og allerede har satt datoen for bryllupet.

Emma, ​​Brandons mor, hadde i utgangspunktet en vanskelig tid med de unges beslutning, men har siden varmet til ideen. Kvinnens far er derimot en helt annen historie.

«Faren min er rasende. Han føler det var min feil at han og Emma skilte seg i sin tid og at hun var hans livs kjærlighet. Jeg kan egentlig ikke takle det. Jeg var et barn som reagerte voldsomt utad som følge av blant annet mange av hans dumme avgjørelser.»

Kvinnen har fått mye støtte på det sosiale mediet Reddit, der flere støtter henne i valget hennes og påpeker at siden faren generelt sett ikke var verdens beste eksempel for hvordan man skal være i et ekteskap, har de trolig sluttet opp med å skilles uavhengig av hvordan forholdet til de to stesøsknene hadde vært.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.