Giga-edderkopp terroriserer huseier med araknofobi

24/10/2017 09:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Reddit
Foto: Reddit
En stakkars huseier ble helt sjokkert da en ubuden gjest med åtte ben plutselig krabbet rundt på badet hans.

Lider du av araknofobi? Så bør du kanskje ikke lese videre hvis du vil sove godt i natt.

En stakkars australsk mann har garantert fått ødelagt sin fremtidige nattesøvn, etter en stor rørnettedderkopp plutselig dukket opp i huset hans i området Mount Dandenong nære Melbourne. Det skriver Daily Mail.

Mannen, som på Reddit går under brukernavnet EddieAteDynamite, har selv forklart at han lider av araknofobi, altså frykt for edderkopper, hvilket gjorde ham helt ute seg da den svære rørnettedderkoppen plutselig krabbet rundt på badet hans.

Foto: Reddit

Den livredde mannen fikk dog samlet seg nok til å ta noen bilder av den kraftige krabaten, som han deretter delte på Reddit – til stor skrekk for sidens andre brukere.

Bildet ble delt med tittelen 'huge huntsman in my bathroom' (stor rørnettedderkopp på badet mitt, red.) men da flere internettbrukere hadde sett nærmere på beistet, kom det nye opplysninger som skremte EddieAteDynamite ytterligere.

Basert på dyrets størrelse vurderte flere Reddit-brukere at edderkoppen som også kalles seksøyeedderkopp, måtte være en gravid hunn-edderkopp, da den tilsynelatende bar rundt på en ’sekk’ på ryggen med hundrevis av små egg.

Foto: Reddit

- Som det ser ut for meg, kan du nok forberede deg på en del fler rørnettedderkopper. Jeg ville flyttet henne (edderkoppen, red.), skrev en bruker til EddieAteDynamite.

- Hun har rompa full av små babyer, skrev en annen.

Selv har den skremte huseieren senere fortalt at han heller ville hatt en slange på badet enn en edderkopp.

- Som så mange andre så lider jeg av araknofobi. Hvis det var en slange, hadde jeg ikke hatt noe problemer med å gå nærmere. Dette er det nærmeste jeg tør å gå, skrev EddieAteDynamite, da flere reddit-brukere skrev og spurte om han kunne ta noen bilder litt nærmere.

Seneste opplysning i saken er at den stakkars mannen fikk edderkoppen til 'en god tur' ut av huset sitt. Nå håper han bare at hun – og ungene – aldri kommer tilbake.

Les også: Slik blir du kvitt edderkopper for alltid