Glem alt om fyllte sjokolader: Nå kan du få skumgodteri fyllt med gin

22/08/2017

Ida Veiden Brakstad

Viralt
De lekre nye skumgodisene kan gi enhver gin-elsker vann i munnen.

Gin er bare noe helt spesielt. 

Den bitre smaken av enebær er helt uimotståelig når man først har fått smaken for den bitre drinken, og lesket ganen med både en og to gin og tonics i løpet av sommeren. 

Men hvorfor kun nyte den herlige ginsmaken i en drink? 

Det spørsmålet har den engelske produsenten Naked Marshmallow co. stillt seg, og resultatet er at de har laget en skumgodteri med ginsmak, skriver Metro

De lekre håndlagede skumgodisene har fyll av ekte gin og hylleblomst, og den alkoholfyllte marshmallow kommer som et ‘utdrikningslag-sett’ som også inneholder skumgodteri med smak av prosecco og martini. På denne måten får godtegriser stillt både sukkertrangen og ‘tørsten’ samtidig. 

Men man kan selvfølgelig også grille skumgodisene over bålet, og smaken av grillet marshmallows og gin skal visstnok være helt himmelsk - skal man tro produsenten. 

 

De lekre skumgodisene er imidlertid ikke direkte billige, men koster hele 92 kroner og kan kjøpes her

Ung kvinne sto ved kanten av klippen og tok bilder: Få sekunder senere tok ekskjæresten en forferdelig beslutning

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.