Gode nyheter til alle Nutella-fans: McDonald's er klare med en helt vill burger

12/11/2016 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Pressefoto/ McDonald's Italia
Foto: Pressefoto/ McDonald's Italia
Den nye burgeren stiller kanskje ikke sulten, men den er jo noe for den søte tann.

Elsker du burgere og har en forkjærlighet for det søte? Da må du lese videre.

Den amerikanske burgergiganten McDonald's har nemlig lansert en ny burger - fylt til randen med himmelsk Nutella. Det melder CNBC.

Det er den italiensk grenen af McDonalds-familien som denne uken lanserte den nye burgeren med det søte og fløyelsmyke fyllet.

Nutella-burgeren ser ut som en vanlig burger. Men i stedet for kjøtt, salat, ost og dressing, er den altså fylt med søt sjokolade og hasselnøttkrem.

I følge McDonald's Italia minner også den nye burgeren mer om en sjokolade enn en tradisjonell burger. Og der er tilsynelatende mange mennesker som er glade for den søte nyheten fra den amerikanske burgergiganten

Reklamen for McDonald's nysatsning har allerede fått hele 41 000 kommentarer på Facebook, hvor lykkelige fans uttrykker glede over å kunne sette tenna i en deilig Nutella-burger.

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.