Gravid tvillingmor har to jobber for å forsørge familien: Så gjorde sjefen en vill endring på lønnsseddelen hennes

23/08/2016 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Tami er mor til tvillinger og er nå gravid med sitt tredje barn. Selv med to jobber kjemper hun for å få økonomien til å gå rundt. Men rett før hun skulle i fødselspermisjon, traff sjefen en beslutning som endret alt.

I tv-programmet The Profit setter millionæren Marcus Lemonis sine egne penger på høykant for å redde små bedrifter som holder på å gå under.

Hans innstilling er at hvis man behandler medarbeiderne bra, vil det det lønne seg i det lange løp. De vil ta jobben sin mer alvorlig, hvilket gir resultater på bunnlinjen. 

I USA er vilkårene for barsel ikke så gode som de er for kvinner i Norge. De nybakte mødrene må betale store deler av egen lomme.

Så da Tami Forbes, som driver en butikk i Key West, ble gravid med sitt tredje barn - fra før av hadde hun tvillinger - var det ekstra tøft. Fra før av var hun nødt til å ha en bartenderjobb ved siden av jobben i butikken, for å få alt til å gå rundt.

Det orket ikke millionæren å være vitne til.

- Jeg vil hjelpe deg før du går ut i permisjon. Jeg er nødt til å få ordnet noen ting, og du skal være sjefen vår. For at du skal kunne ha ro i sinnet, vil jeg gjerne gi deg noen penger, sier han i tv-klippet.

Deretter tilbød Marcus Lemonis Tami Forbes seks måneders lønn. Videre ga han henne en lønnsforhøyelse på mer enn tre ganger så mye som hun hittil hadde fått.

Det betyr alt å kunne vite at jeg har en lønn når jeg kommer tilbake. En lønn jeg kan leve av, og fortsatt kunne spare opp. Det har jeg aldri kunnet, svarer hun.

Se det rørende klippet nedenfor.