Gutt dumpet eksamen: Lærerens brev til ham etterlater foreldrene lamslått

05/06/2024 00:30

Emma

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
De kunne ikke tro sine egne øyne da de leste lærerens brev.

Gutt med autisme hadde møtt utfordringer gjennom skoleårene.

Det hele kulminerte for ham da han strøk på en såkalt SAT-test, som er en standardisert akademisk test som brukes til å komme inn på college i USA.

Gutten, Ben, som var ekstremt skuffet over resultatet, mottok et brev fra læreren sin kort tid etter skuffelsen.

Bens foreldre forventet at brevet skulle anbefale ham å revurdere situasjonen og ta testen igjen - men det var ikke tilfelle.

Brevet ble skrevet og signert av fru Clarkson, en av Bens lærere, og hun skrev følgende:

"Kjære Ben. Jeg skriver til deg for å gratulere deg med din holdning og suksess med å fullføre SAT-testene dine. Du har jobbet så bra i år, og du har gjort noen fantastiske fremskritt. Testene er bare en del av det vi ser hos deg. Du har mange andre talenter og ferdigheter som vi i Lansbury Bridge verdsetter og måler på andre måter," skriver hun i brevet.

"Andre talenter som disse testene ikke måler, inkluderer dine kunstneriske evner, din evne til å jobbe på et lag, din voksende uavhengighet, vennlighet, evnen til å uttrykke din mening, sportsferdigheter, evnen til å bygge og vedlikeholde vennskap, evnen til å diskutere og evaluere fremgangen din, design og byggeferdigheter og musikalske evner."

"Vi er stolte av alle disse forskjellige talentene og evnene som gjør deg til den spesielle personen du er. Vi måler alt dette for å sikre at du alltid gjør fremskritt og fortsetter å utvikle deg som en strålende ung mann. Godt gjort, Ben! Vi er veldig stolte av deg."

Bens foreldre ble overveldet av innholdet i brevet, som rørte dem dypt.

Denne støtten og anerkjennelsen av Bens unike talenter fylte dem med glede og stolthet.

Det inspirerende brevet til Ben har nå gått viralt. Du kan se et bilde av brevet nedenfor:

Foto: Twitter