Gutten ble dyttet, men se så hva katten gjør

10/03/2023 14:09

Sofie

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En uventet redningsmann kom en liten gutt til unnsetning da han ble ertet og dyttet av en gruppe eldre barn.

Mobbing finnes dessverre mange steder, og det er velkjent at spesielt små barn kan være frekke mot hverandre, da de ennå ikke har lært hvordan de skal oppføre seg sosialt.

Det var det en 5 år gammel gutt, Ethan, følte da han ble ertet en dag tilbake i 2014 av en gruppe eldre barn.

Han og hans 2 år gamle lillebror spilte fotball i bakgården mens moren deres, Sarah Fenton, så på de to fra kjøkkenvinduet. Plutselig kom en gruppe eldre gutter forbi og begynte å erte de to brødrene og si stygge ting om dem.

Sarah så på situasjonen fra vinduet, men kunne av god grunn ikke høre hva som ble sagt og visste derfor ikke at noe var galt før en av guttene dyttet Ethan så han falt i bakken.

Sarah skyndte seg, som enhver mor ville ha gjort, ut i hagen for å hjelpe sønnene sine, men det var en annen som kom brødrene til unnsetning før henne.

Kort tid før hadde Sarah skaffet seg en katt, Smudge, som skulle bli det nye medlemmet av familien, og katten ble raskt som en bror for de to små guttene.

Smudge viste seg imidlertid ikke bare å være et søtt kjæledyr som barna og Sarah kunne kose seg på sofaen med, men også en god "vaktkatt".

Da den eldre gutten dyttet Ethan i bakken, hoppet Smudge ut av skyggene for å beskytte Ethan. Katten hveste og blottet klørne og tennene, og hoppet deretter på brystet til gutten som hadde dyttet Ethan.

Foto: Facebook

Guttegjengen løp gråtende bort, alt mens Sarah kunne se sjokkert på fra sidelinjen. Sarah var veldig takknemlig og sa etterpå: "Han har aldri gjort noe lignende før, men det var flott å se ham stå opp for Ethan."

Ifølge Sosialnytt har Smudge tatt ekstra godt vare på Ethan og lillebroren siden den gang: «Han har sovet ute foran Ethans soverom og holdt vakt siden den gang», sa Sarah på toppen av episoden.

Hun utdypet: "Jeg føler meg faktisk mye tryggere når jeg vet at Smudge er i nærheten etter å ha sett ham forsvare sønnen min."

For sin tapperhet ble Smudge nominert til National Cat of the Year Award gjennom Cats Protection Charity, men han vant dessverre ikke.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.