Gutten ser bestefaren sin for første gang på lenge: Nå har reaksjonen hans gått verden rundt

06/08/2023 12:30

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En liten gutt ser bestefaren sin for første gang på lenge. Reaksjonen hans har blitt sett av millioner over hele verden.

Gutten, som er fra Louisiana i USA, hadde akkurat begynt å snakke da han skulle gjenforenes med bestefaren sin etter lang tid. Reaksjon hans da han så bestefaren sin igjen har truffet folk rett i hjertet over hele verden.

Lille Bennett så bestefaren komme ut i ankomsthallen på Lafayette Regional Airport i Louisiana. Da han fikk øye på ham, løp han straks ned til ham med åpne armer for en klem han.

– Jeg kommer, «Papa», sier han i en video som har gått viralt på TikTok.

Bestefar Terrell Lemoine har tilbrakt de siste to månedene i Dubai og jobbet for et oljeselskap. Det forteller kona hans, Sandra Merry Lemoine, til McClatchy News, ifølge Miami Herald.

Flere andre reisende stoppet da gutten løp mot bestefaren. Flere av disse var selvfølgelig også svært betatt av å se kjærlighetsgjenforeningen.

Videoen av dette øyeblikket har blitt delt på TikTok, hvor den har fått mer enn 2,5 millioner visninger på kort tid.

– Vi har syv barnebarn, og alle elsker bestefaren sin. Bennett elsker ham kanskje litt mer, sier Sandra Lemoine til avisen.

Hun sa også at Bennett bare så vidt hadde begynt å snakke for omtrent tre måneder siden, kort tid før Terrell dro.

Terrell reiser ofte med jobben sin, men kommer vanligvis hjem sent på kvelden. Denne gangen landet han på et mer passende tidspunkt, slik at Sandra kunne hente Bennett for å ta ham til flyplassen som en overraskelse for Terrell.

– Det er en kort video som alle ser ut til å elske, men for oss er den større enn som så. At han sier: «Jeg kommer, papa», er veldig spesielt for oss, sier Sandra.

Hun avslørte også at gjenforeningen brakte en tåre i øyet til flere på flyplassen.

Det gjelder imidlertid ikke bare folk på flyplassen, men også de mange seerne på TikTok. Flere har uttrykt dette i kommentarfeltet under videoen.

– Jeg så det 10 ganger. Du kan høre kjærligheten», skrev en bruker, hvorpå Sandra svarte: «Jeg vet at mannen min, som er 'papa', har sett den 50 ganger.»

«Det er bare det søteste jeg har sett i hele dag», skrev en annen.

– Å høre på dette tar meg 13 år tilbake i tid med sønnen min. Han har nettopp fylt 16 år, sier en tredje.