Gutten strøk på eksamen: Lærerens brev til ham gjør foreldrene målløse

01/11/2023 07:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
De trodde ikke sine egne øyne da de leste lærerens brev.

Gutten Ben har autisme, og har møtt utfordringer på skolen. Det hele kulminerte for ham da han strøk på en såkalt SAT-test, som er en standardisert akademisk test som pleide å bli tatt opp på college i USA.

Gutten var ekstremt skuffet over resultatet, men så mottok han et brev fra læreren sin kort tid etter.

Foreldrene til Ben forventet at brevet skulle råde ham til å revurdere situasjonen og ta testen på nytt - men det gjorde det ikke.

Brevet ble skrevet og signert av Mrs. Clarkson, som er en av Bens lærere, og hun skrev følgende:

"Kjære Ben. Jeg skriver for å gratulere deg med din holdning og suksess med å fullføre SAT-testene dine. Du har jobbet så bra i år, og du har gjort en fantastisk fremgang. Testene er bare en del av det vi ser hos deg. Du har mange andre talenter og ferdigheter som vi i Lansbury Bridge verdsetter og måler på andre måter,” skrev hun i brevet og fortsatte:

"Andre talenter som disse testene ikke måler inkluderer din kunstneriske evne, din evne til å jobbe i et team, din voksende uavhengighet, vennlighet, evnen til å uttrykke din mening, sportsferdigheter, evnen til å bygge og opprettholde vennskap, evnen til å diskutere og evaluer fremgangen din, design- og konstruksjonsferdigheter og musikalske evner.»

"Vi er stolte av alle disse forskjellige talentene og evnene som gjør deg til den spesielle personen du er. Vi måler alt dette for å sikre at du alltid gjør fremgang og fortsetter å utvikle deg til en strålende ung mann. Godt gjort, Ben! Vi er veldig stolte av deg."

Bens foreldre ble overveldet av innholdet i brevet, som berørte dem dypt. Denne støtten og anerkjennelsen av Bens unike talenter fylte dem med glede og stolthet.

Inspirasjonsbrevet til Ben har nå gått viralt. Du kan se et bilde av brevet nedenfor:

Foto: Twitter

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.