Håndverkere ødelegger oppkjørselen de nettopp har lagt: Grunnen vil overraske deg

26/01/2024 12:00

Sofie

Viralt
Foto: 7 News
Foto: 7 News
Håndverkerne hadde fått nok.

En huseier har slått tilbake på bygningsarbeidere som ødela den nybygde oppkjørselen de nettopp hadde fullført for henne etter en betydelig tvist om betaling.

Det er tider når du ikke er helt fornøyd med det endelige resultatet, eller det koster litt mer enn du håpet, men det har i det minste blitt gjort.

I dette tilfellet fant en australsk huseier i Logan, Queensland, oppkjørselen hennes ødelagt av håndverkere kort tid etter at de fullførte arbeidet.

Huseieren, Viola, kom i en frustrerende diskusjon med håndverkergruppen da hun uttrykte misnøye med kvaliteten på arbeidet som ble utført, som ble rapportert av Unilad.

Det førte til at hun nektet å betale hele det avtalte beløpet på forhånd. Håndverkerne svarte med å ta verktøyene deres og ødelegge innkjørselen.

I en tale til 7 News hevdet Viola at arbeiderne "gjorde hva de ville, ikke hva jeg ville."

En av håndverkerne, Jesse Crowe, snakket også med 7 News og argumenterte mot Violas krav, og hevdet at han følte seg presset til å handle etter at huseieren nektet å betale fullt ut for arbeidet.

De to partene hadde tidligere forhandlet frem en pris på AUD 6000 ($4012) for jobben, som inkluderte å gjenopprette den store oppkjørselen ved siden av huset.

Viola betalte imidlertid bare AUD 2500 (US$1670) og nektet angivelig å betale de resterende AUD 3500 (US$2340), noe som førte til en tvist med Crowe om kvaliteten på arbeidet og fjerning av rusk.

"[De sa til meg] du betaler nå, ellers knuser vi betongen," sa Viola. På spørsmål om hun ville betale arbeiderne når arbeidet var gjort, svarte hun: «Selvfølgelig, men de nektet å fullføre jobben».

Crowe og teamet hans filmet seg selv mens de ødela oppkjørselen. Selv om hendelsen fant sted i fjor, ble videoen delt på sosiale medier tidlig i 2024.

I opptaket sees Crowe snakke med kameramannen og forklare at dette er konsekvensen når man ikke vil betale for utført arbeid. Ved å bruke hakker og andre verktøy, fortsatte Crowe og teamet hans med å ødelegge betongen mens kameraet rullet.

Personen som spiller inn la til at det nå ville koste Viola mer å få gravd opp, fjernet og støpt innkjørselen på nytt. Viola har opplyst at hun og familien skal reparere den tørkede betongoppkjørselen selv.

Crowe hevder at han ikke ønsket å ødelegge arbeidet sitt, men var lei av å føle seg "lurt".

Foto: 7 News