Han blir kalt 'for stygg' for sin fine kjæreste - men forvandlingen hans får alle til å måpe

21/04/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Den amerikanske talkshow-verten Rachael er kjente for å gjøre de mest utrolige makeovers på gjestene sine. Forvandlingen av Brandon er intet unntak - men han hadde enda en overraskelse på lur.

Da Brandon og Clara Belle besøkte det populære programmet Rachael, hadde publikum neppe forventet at moteeksperten Gretta Monahan kunne endre Brandons ytre så radikalt. 

Den unge mannen har egentlig aldri vært så opptatt av hvordan han ser ut. Brandon er en avslappet type, som alltid slenger på seg en slitt olabukse og en t-skjorte før han går ut døra. Og det lange håret og skjegget hans vitner også om at stilen hans er litt annerledes enn kjærestens.

For Clara Bell har i motsetning til sin mann alltid vært utrolig oppmerksom på sitt eget utseende. Håret hennes sitter perfekt, og hun forlater aldri hjemmet sitt uten sminke og neglelakk, og det helt rette antrekket. 

 

Derfor har de to alltid fått beskjed om at de passer dårlig sammen. At Clara Bell rett og slett er for pen for Brandon.

Men i talkshowet beviser den unge mannen at han fint kan se skarp ut - hvis han bare gidder. 

- Jeg vil bare advare dere om at dere kommer til å miste munn og mæle. Jeg har noe i vente til ham, og dere kommer ikke til å tro deres egne øyne, sier moteeksperten Gretta Monahan til publikum før den store avsløringen.

Og hun har rett. For da Brandon trær ut på scenen etter sin store makeover, er både publikum og kjæresten Clara Bell tydelig sjokkerte over forvandlingen. 

Også Brandon er forbløffet over sitt nye utseende. Men litt senere avslører han den EGENTLIGE grunnen til at han meldte seg på programmet. Og plutselig er alle i studio om mulig enda mer overrasket enn før. 

Se den fine videon nedenfor.