Han fant ekskjæresten sin på Facebook - så gjorde han sitt livs oppdagelse

23/05/2017 15:15

KC

Viralt
Bill trodde ikke sine egne øyne.
Bill trodde ikke sine egne øyne.
Ett klikk på Facebook, og Bill Hargwigs liv var forandret for alltid.

Bill Hargwig var en pur ung mann da hans kjæreste ble gravid ved et uhell og bestemte seg for å adoptere bort barnet. 

Amerikanske Hargwig hadde ikke lyst til å gi bort barnet sitt ved fødselen, men han gikk med på det allikevel på grunn av sin unge alder. Etterfølgende gikk han og kjæresten fra hverandre og mistet kontakten. 

Men som årene gikk begynte han å savne kontakt med den lille jenten som han hadde adportert vekk den gangen for lenge siden. Han hadde et brennend ønske om å være en far for henne, og han klarte slett ikke å slutte å tenke på det. Det skriver den lokale tv-kanalen Wrex.

- Jeg ønsket aldri å adoptere henne bort, forteller han 26 år etter den vanskelige avgjørelsen.

Bill Hargwig begynte å lete aktivt etter dattene sin, og hadde ingen anelse om at datteren var ute på akkurat den samme misjonen. 

Alliert med en slektsforsker og takket være Facebook fikk Lauren Hedegore endelig kontakt med sin biologiske mor, som skyndte seg å legge ut et bilde av den etterlengtede gjenforeningen på Facebook.

Bill Hargwig hadde ikke snakket med ekskjæresten i mange år, og hadde ingen anelse at hun og datteren hadde funnet hverandre. 

Det var først da han helt tilfeldig kom over ekskjærestens profil i sitt søk på Facebook at den utrolige sannheten gikk opp for ham. Der var jo datteren hans. 

- Jeg oppdaget at fødselsdatoen stemte med min datter som jeg havde lett etter. Jeg freaket helt ut, og kunne ikke styre tankene mine. Hendene mine ristet, minnes den rørte faren.

Bill Hargwig tok straks kontakt med sin nå 26-årige datter, og hoppet kjempenervøs på en buss for å møte henne. Hun bodde 280 kilometer vekk i byen Mayville i den amerikanske staten Wisconsin.  

-Vi klemte hverandre i omkring fem til 10 minutter, forteller Lauren Hedegore om det rørende møtet.

-Sosiale media er kanske det beste som noensinne har skjedd for familien min, tilføyer hun. 

Bill Hargwig og Lauren Hedegore er sammen igjen.

Etter den følelsesmessige gjenforeningen møtte Bill Hargwig resten av familien. Datteren hans har nemlig blittt mor til to barn og er forlovet.

Møtet mellom far og datter fandt sted for ett og et halvt år siden. Siden dengang har de to knyttet sterke bånd – som du kan se i innslaget under.