Han gjorde den samme vitsen med kjæresten hver gang de lå sammen: Til slutt dumpet hun ham

22/10/2023 20:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En fyr fortsatte å si den samme vitsen til kjæresten sin da de lå sammen. Til slutt fikk hun nok og forlot ham.

En tendens til å gjøre narr av kjæresten hver gang de lå sammen, endte opp med å koste en fyr forholdet hans.

Kanskje han burde ha fulgt ordtaket om at noen ting er bedre å la være usagt. Hvis han hadde det, kunne han fortsatt ha kjæresten sin den dag i dag.

Det er stor forskjell på hva folk liker i sengen. Blant annet er det ikke alle som liker å høre partneren snakke – og absolutt ikke når det kommer til småprat.

Tydeligvis var dette tilfellet for fyrens kjæreste, men han fortsatte å fortelle henne den samme vitsen. Da hun endelig bestemte seg for å forlate ham, la hun ikke skjul på at det var en av grunnene.

Hadde han latt være å oppføre seg på den måten, kan det derfor ikke utelukkes at de fortsatt ville vært et par i dag.

Mannen sendte selv inn historien sin til den populære X-kontoen @Fesshole, hvor du kan dele historiene dine anonymt. Dette er skrevet av Daily Star.

Her forteller han at han en gang var forelsket i en kvinne som het Rosemary. Forholdet deres varte i omtrent ett år, men han fortsatte med den samme vitsen, som hun ikke syntes var morsom.

"Når jeg gikk ned på henne, ville jeg alltid lukte og si 'Ahh, jeg elsker lukten av rosmarin'. Hun nevnte det flere ganger som en av grunnene til at vi slo opp," avslører fyren på sosiale medier.

Innlegget endte med å gå viralt og det tok derfor ikke lang tid før flere brukere begynte å kommentere det. Siden innlegget ble delt har det fått mer enn 1,2 millioner visninger på X.

Flere av brukerne kunne se moroa i det, og fortsatte å lage ordspill på andre navn.

En skrev at det var bra at hun ikke het Dawn. Da hadde det vært vanskelig å ikke lage «Crack of Dawn»-vitser.

Andre la imidlertid ikke skjul på at de ikke vant det morsomt og at de derfor forsto hennes beslutning om å forlate ham.

«Og det har hun absolutt krav på som grunn», skrev en bruker blant annet.