Han legger aluminiumsfolie rundt armen: Folk tror ikke sine egne øyne når de ser hva som skjer videre

29/09/2023 10:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Folk blir sjokkert når de ser hva som skjer videre.

Aluminiumsfolie er genialt, spesielt når det er noe som må pakkes inn raskt og enkelt slik at det kan oppbevares i kjøleskapet eller tas med på farten.

Men det er ikke bare nyttig til å pakke inn eller tilberede i ovnen. I en fersk YouTube-video avslører de en ukonvensjonell bruk av aluminiumsfolie som går langt utover matlagring.

Videoen presenterer en metode for å lindre leddsmerter ved å pakke inn det berørte området med aluminiumsfolie.

Videoen legger ikke skjul på hvordan aluminiumsfolie kan brukes til å lindre smerter i leddene: "Du bør ta litt aluminiumsfolie og vikle den rundt leddene dine. Spesielt ved leddene kan aluminiumsfolien hjelpe deg," heter det i videoen.

Den blanke siden av folien må være i kontakt med huden og det anbefales å feste den med en bandasje for å unngå at den sklir.

I følge videoen reflekterer aluminiumsfolien varmen, noe som kan være gunstig for leddsmerter:

"Varmen hjelper mye på leddsmerter. Det er nettopp derfor du bør vikle den rundt de smertefulle leddene dine, så smertene blir bedre veldig snart," forklarer han.

Og selv om denne metoden kan virke lovende, er det viktig å merke seg at det ikke er noen vitenskapelig bevis som støtter denne praksisen. Det er alltid lurt å konsultere en lege før du prøver alternative behandlingsmetoder.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.