Han satt to timer på restauranten uten å bestille, så gjør han noe som ingen forventer.

19/07/2021 09:09

Emma Sletta

Viralt
En mann satte seg ned på en restaurant hvor han satt i flere timer uten å bestille verken mat eller drikke. Etter noen timer gjorde han det som fikk en kelner til å skrive om ham på Facebook.

Noen ganger opplever du noe langt utenom det vanlige. Noe så spesielt at du ikke kan la det gå igjen.

Det var tilfellet for en ikke navngitt servitør på Dennys restaurant i Utah, USA her om dagen. Episoden har servitøren delt på Facebook i et hjerteskjærende innlegg som starter med ordene 'I dag møtte jeg en engel'.

Engelen er mannen som kom inn på Denny's og ba facebookforfatteren om å finne en bestemt tjener for ham ... som enslig mor. Forespørselen ble innkvartert.

Men mannen satt bare i to stive timer uten å bestille våt eller tørr og så på de syv familiene som kom og spiste. Det var ikke før familiene var ferdige at han svarte.

Han fortalte sin tjener (enslig mor), Krystal, at han ønsker å betale regningene til de syv familiene. Da den ikke navngitte kelneren hørte det, måtte han stille et spørsmål.

"Jeg spurte deg, hvorfor betalte du for dem? Du sa nettopp at familie er alt jeg har mistet hele familien min. Jeg så deg i øynene mens du sa det, og det fikk meg til å briste i tårer (det var derfor jeg gikk bort så raskt) da jeg kom ut på bakrommet fordi øynene dine hadde så mye smerte i dem," skrev den ikke navngitte kelneren på Facebook.

Før han dro, forlot den sjenerøse mannen 1500 dollar, eller rundt 10 000 dollar, i tips til enslig mor Krystal.

«På grunn av deg kan Krystal, som bor i et tilfluktsrom med sønnen sin, få et nytt sted å bo neste uke», skrev den ikke navngitte servitøren på Facebook, og sa at kvelden før Krystal hadde bedt om et mirakel.

Facebook-forfatteren er imidlertid veldig opprørt over at mannen klarte å forlate før noen kunne takke ham for hans ekstraordinære sjenerøsitet. Håpet er at de leser innlegget, som har blitt delt og likt tusenvis av ganger.