Han skal bare ta en selfie - men se hvem som smyger seg opp bak ryggen hans

19/10/2016 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Dette øyeblikket kommer han aldri til å glemme!

Mange mennesker er raske på å fiske mobilen frem fra lommen, så tilværelsens små og store øyeblikk kan foreviges med en selfie.

Slik var det også for den fotoglade lystfiskeren, som ville fange det naturskjønne øyeblikket med glitrende havet og flotte solskinnet, med mobilkameraet sitt

Men han var ikke den eneste som ønsket å bli fotografert den dagen.

Den lille båten skvulpet fra side til side, og i neste øyeblikk merket mannen en våt skikkelse som smøg seg opp bak ryggen hans.

En sjelden opplevelse for den ivrige amatørfiskeren, som fikk besøk av en nysgjerrig sel i båten, med øye for det gode bildet.

Selen så ikke ut til å ha det travelt med å komme tilbake til sitt rette element, da havdyret bare ville henge med manden, som var rask til å skru mobilen over på videofunksjonen.

- Dette er min nye venn, sier den overraskede mannen til kameraet, som fanget hele den fantastiske hendelsen i en morsom frekvens, som kan ses oppe øverst i artikkelen.

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.