Han skriver dette på en lapp som han legger i lommeboken: Grunnen vil få deg til å måpe

14/10/2023 23:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bare vent til du finner ut hvorfor han gjør det.

Å få lommeboken frastjålet er en ubehagelig opplevelse i seg selv, men scenariet blir verre hvis tyven går til minibanken med kortet ditt for å raidere kontoen din.

Men faktisk kan du gardere deg mot dette på en ganske genial måte.

Hvis du er uheldig og du har fått lommeboken frastjålet, kan du ha satt en liten felle for tyven, som kan redde deg fra å få tømt kontoen din.

Alt du trenger å gjøre er å skrive et notat der du skriver fire firesifrede tall. Denne lappen må legges sammen med betalingskortene dine i lommeboken.

Når tyven finner denne tilsynelatende viktige lappen, tror han kanskje at et av tallene er passordet til bankkontoen din.

Selvfølgelig skal ingen av tallene som er oppført være din PIN-kode. Skulle tyven bestemme seg for å besøke minibanken med disse tallene, vil han uunngåelig taste inn feil PIN-kode minst tre ganger.

Dette vil resultere i at kortet ditt blir konfiskert og sperret, og det er grunnen til at tyvens fremgang også blir ødelagt.

Med denne enkle, men effektive metoden kan du beskytte deg mot å bli stjålet fra lommeboken. Nå kan du gi lommeboken en hemmelig beskytter som kan spare penger i tilfelle tyveri.

En enkel lapp i lommeboken kan derfor vise seg å være din aller beste allierte i kampen mot tyveri, og nedenfor kan du se nøyaktig hvordan det bør gjøres:

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.