Han var kjent som verdens tykkeste mann: Nå har han gått ned 330 kilo og er ugjenkjennelig

12/08/2023 07:30

Sofie

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Juan Pedro Franco var en gang 'verdens tyngste mann' med en vekt på hele 590 kilo, men har nå mistet tittelen og ser ugjenkjennelig ut etter å ha gått ned 330 kilo.

Den tidligere «verdens feteste mann» har vist frem sitt utrolige vekttap i en serie nye bilder etter å ha mistet mer enn halvparten av kroppsvekten.

Juan Pedro Franco ble kronet som den tyngste personen i live av Guinness World Records tilbake i 2016 etter å ha veid hele 590 - noe som gjorde ham til vekten av nesten 10 voksne menn.

Den nå 39-åringen, fra Mexico, var så tung at han var sengeliggende, og krevde en talje for å sitte opp og åtte personer for å flytte ham. Han måtte til og med bruke bleie fordi han ikke kunne gå på toalettet.

Men etter å ha blitt brakt til en vekttapsklinikk i Guadalajara, 100 miles unna hjemmet sitt i Aguascalientes, gjennomgikk Juan livreddende behandling som startet hans vekttapsreise.

Han hadde klart å gå ned imponerende 170 kilo i 2017, noe som var nok til at han var sprek nok til å gjennomgå en gastric bypass-operasjon.

I 2019 hadde Juan gått ned utrolige 330 kilo og vekten hadde sunket til i underkant av 260 kilo. Dette er skrevet av Daily Star.

Og han avslørte nylig at han har holdt vekten da han la ut en serie bilder av seg selv på sosiale medier.

På bildene han delte på Instagram og Facebook ser Juan nesten ugjenkjennelig ut fra mannen han var før han gikk ned i vekt.

Juan begynte å lide av sykelig overvekt som barn, og da han var seks år gammel veide han allerede 70 kilo – tre ganger mer enn gjennomsnittet.

Nedenfor kan du se bildet av Juan nå.

Foto: Facebook