Håndverker oppdager hemmelig dør på loftet hos kunde: Så tar saken en skremmende vending

09/10/2017 09:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto:Youtube
Foto:Youtube
En håndverker fant plutselig et hemmelig loftsrom da han var i ferd med å inspisere husets utluftingssystem .

Da en amerikansk håndverker nylig ble sendt på en oppgave i byen Plant City i Florida, gjorde han et mystisk funn.

Alt ble dog enda mer mystisk da han deretter mottok en illevarslende beskjed. 

Den amerikanske mannen, som på Youtube går under brukernavnet ViralHog, var bestilt til å inspisere husets airconditionanlegg.

Da han ankom på adressen, krøp airconditionreparatøren opp på husets loft over garasjen, og der gjorde han et merkelig funn. 

For det var trukket et mørkerødt teppe på hele loftsgulvet, og senere oppdaget han flere rør og ledninger som førte bak en vegg hvor det ikke burde være noe. 

Ved nærmere ettersyn så ikke veggen ut som de andre veggene på loftet, og da håndverkeren prøvde å dytte til den, viste det seg å være en dør som avslørte et hemmelig rom.

Rommet var bygget av solide treplater og på gulvet lå det samme røde teppe. Det var også trukket elektrisitet, og det var bygget en dør som inneholdt et hjemmelaget pissoir.

I rommet hang det også et par nummerplater på veggen, og det lå både klær og pizzaesker på gulvet.

Siden funnet har ViralHog i forrige uke lastet opp en video av det mystiske rommet på Youtube, hvor han også forteller at;

- Det var en veldig ekkel og ubehagelig stemning på stedet.

Det har siden vist seg at den ’ubehagelige stemningen’  var helt velbegrunnet.

For 6. oktober – dagen etter han hadde delt videoen på Youtube – fikk han plutselig en uventet henvendelse, som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på den forbløffede håndverkeren. 

Henvendelsen kom fra en fremmed mann, som kunne fortelle at den tidligere eieren av huset var ingen ringere enn Dorice ’Dee Dee’ Moore – bedre kjent som ’the lottery killer’.

’Dee Dee’ Moore ble i 2012 dømt for mordet på Abraham Lee Shakespeare, som i 2006 hadde vunnet hele 30 millioner dollar i lotto.

I 2009 meldte lottovinnerens familie ham savnet, og i 2010 ble liket av Abraham Lee Shakespeare begravet under en sementstøpning.

Hele saken skapte stor  skabte stor oppmerksomhet i medier i USA, og Dorice ’Dee Dee’ Moore sitter i dag i fengsel for mordet. Det er dog først nå det hemmelige rommet i det tidligere huset hennes er blitt avslørt.

En kjennsgjerning som virkelig skremte den intetanende håndverkeren.

- Jeg vet ikke hvorfor det hemmelige rommet ble bygget, men hvis jeg skal gjette, vil jeg tippe at det ble bygget så hun kunne gjemme seg fra politiet, skriver han i en kommentar til videoen.

Du kan se den skumle videoen nedenfor:

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.