Heftig diskusjon på nettet: Hvilke farger er det på disse skoene?

12/10/2017 09:30

Anniken Hauge

Viralt
Et par helt vanlige sneakers har skap stort engasjement på nettet. Det er nemlig stor uenighet om hvilken farge de har.

Med mindre man er fargeblind, så er det enkelt å se hvilken farge et par sko har.

Du legger fint merke til om kollegaen din har en rød eller grønn t-skjorte på. Hvor vanskelig kan det være? 

Men så enkelt er det allikevel ikke. Den unge kvinnen Nicole Coulthard har lagt ut et bilde av sine sneakers på Facebook-gruppen Girlsmouth, hvilket har ført til heftig diskusjon, skriver britiske Metro. 

-  Hva ser dere, jenter? Please, si at det er rosa og lyserosa, skriver Nicole Coulthard i innlegget sitt i gruppen, som kort tid etter hadde nesten 1.000 kommentarer. 

Problemet er at halvdelen av folk i gruppen ser hvit og lyserosa, mens den andre halvdelen ser grå og turkis. Gruppen med 98.000 medlemmer er rett og slett splittet.  

Det er bildet av disse skoene som har fått folk til å engasjere seg på nettet. Hva ser du? Foto: Nicole Coulthard/Facebook

Nicole Coulthard fikk bildet av en venninne som hadde kjøpt skoene og sendt bildet til moren sin. Moren svarte at de var fine og at 'turkis kledde henne'. 

- Hun skrev tilbake og sa at skoene var rosa, men da hun så på bildet, forstod hun hvordan moren kunne trodd at de var turkise, sier Nicole Coulthard til Metro. 

Da Nicole Coulthard fikk bildet av venninnen, var hun selv overbevist om at de var lyserosa og hvite, og venninnen mente at det bare var fordi hun hadde sagt det på forhånd. 

Derfor la Nicole Coulthard bildet på Facebook, for å se om andre også var uenige, og nå spres bildet av skoene som ild i tørt gress.

Se innlegget her og bedøm selv:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.