Heidi ble overveldet av en mann på treningssenteret: Nå roser internett henne for reaksjonen hennes

28/11/2023 23:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Heidi ble stirret på av en eldre mann i treningsstudioet. Nå får hun skryt for hvordan hun reagerte på det.

Heidi ble sint da hun oppdaget at en eldre mann gjentatte ganger stirret på henne under treningsøkten hennes på treningssenteret.

For å avverge situasjonen ba hun ektemannen om å trene ved siden av seg, i håp om å blokkere den eldre mannens utsikt. Dessverre fortsatte mannens ubehagelige oppførsel selv om mannen hennes forsøkte å skjerme henne.

I frustrasjon bestemte Heidi seg for å dokumentere episoden ved å spille inn en video og dele den på TikTok med teksten: "Ikke sitt der og si at du ikke vil gjøre noe når jeg har bevis."

I videoen plasserte Heidi telefonen sin for å ta opp mens hun utførte knebøy. Treningsrutinen hennes ble imidlertid avbrutt da hun la merke til at den eldre mannen beveget seg bak henne.

Det skriver Daily Star.

Heidi forklarte i videoen: "Den skumle gamle fyren på treningssenteret kom og stirret på meg. Så jeg fortalte mannen min og han kom bort og trente ved siden av meg."

Selv om mannen til Heidi prøvde å blokkere utsikten til den eldre mannen, utnyttet han speilet til å fortsette å stirre på Heidi.

Dette førte til at Heidi til slutt stoppet treningen, kastet hantelen og konfronterte mannen ved å snu seg og stirre tilbake.

Heidi forklarte: "Jeg trodde han forsto. Jeg prøvde å fullføre settet mitt. Så fikk jeg nok og gikk bort og snakket til ham."

I dialogen, som kunne høres svakt i videoen, ba Heidi mannen stoppe etter at hun hadde gått ut av bildet.

"Han bare ser rundt i rommet," lød mannens unnskyldning, som Heidi svarte: "Jeg tar opp treningsøkten min, og jeg har deg på film. Da ble han fort stille."

I kommentarfeltet på TikTok ble Heidi hyllet av flere seere for måten hun håndterte situasjonen på.

Noen påpekte også at reaksjonen hennes illustrerer hvorfor noen kvinner velger å slutte å trene på treningssentre og foretrekker alternative steder som sitt eget hjem.