Her er sannheten bak bildet som har fått mange til å dømme den unge moren

02/10/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sannheten bak et ekstremt omdiskutert bilde er nå kommet frem, etter folk på nettet har stemplet en ung kvinne som 'en dårlig mamma'.

For et år siden spredte et bilde seg på nettet av en ung mor som dypt opptatt av mobilen sin hadde det for travelt til å ta seg av den lille babyen som lå på gulvet foran føttene hennes.

Bildet ble raskt et symbol på dagens foreldre, som ifølge mange har det for travelt med mobilene sine, på samme måte som kvinnen på bildet straks ble utropt til å være en dårlig mor som virkelig neglisjerte det lille barnet sitt.

Nå har kvinnen på bildet, amerikanske Molly Lensing, dog stått frem, og overfor mediet Today har hun avslørt hva som egentlig foregikk bak det provoserende bildet.

For siden bildet begynte å florere på nettet, har Molly Lensing vært både ulykkelig og sint over det misvisende bilde som ble tatt – og delt – uten hennes godkjennelse.

Bildet stammer fra en flyplass i staten Colorado i USA og ble tatt i 2016.

Molly Lensing hadde nettopp vært på familiebesøk med sin dengang to måneder gamle datter, Anastasia, og ventet deretter på å fly hjem til mann og to barn.

Men plutselig fikk den unge mor en kjedelig beskjed.

- Vi var så uheldige å bli sittende fast på flyplassen på grunn av et brudd på PC-ene, forklarer Molly Lensing til Today.

Det betydde at flyet hennes ble forsinket, og Molly Lensing og datteren måtte vente hele 20 timer på flyplassen.

Den lange ventetiden gjorde forståelig nok den lille jenta utålmodig, hvilket endte som litt av en prøvelse for den tålmodige moren.

- Anastasia hadde sittet på armen eller ligget i bæreselen i mange timer. Til slutt var jeg så sliten i armene mine, og hun hadde behov for å strekke på seg. Samtidig hadde jeg brubehov for å kommunsiere med hele familien, som var bekymret for hvor i helvete det ble av oss, forteller Molly Lensing.

Molly med sin ettårige datter, Anastasia. Foto: Molly Lensing/Facebook

Derfor valgte moren å plassere datteren sin på et teppe på gulvet, så de begge kunne hvile seg litt.

Det var mens jenta lå der, og Molly Lensing kortvarog sendte meldinger fra mobilen sin, at bilde ble tatt og deretter har tegnet et noe misvisende bilde. 

Til slutt lykkes det mor og datter å komme hjem, men et par måneder etter begynte Molly Lensing å se det uheldige bilde fra flyplassen dukke op flere og flere steder.

Også atskillige av hennes bekjente så bildet på Facebook, hvorpå de henvendte seg til henne for å spørre om den uheldige situasjonen.

Imens hadde folk det travelt med å stemple henne som 'en forferdelig forelder', hvilket gjorde Molly Lensing ulykkelig.

- Jeg følte virkelig at privatlivet mitt var blitt krenket. Jeg hadde nettopp fått ny jobb på en fødestue, og jeg var livredd for at kollegaene mine eller sjefen min så bildet og kommenterte, og bestemte meg for at jeg ikke lenger kunne jobbe der. Gudskjelov skjedde det aldri, forteller hun.

Heldigvis er Molly Lensings rykte nå nådd ut til noen av de som i første omgang ble forbanna over bildet. 

Derfor har Molly Lensing etter intervjuet sitt med Today mottatt flere henvendelser fra personer som gjerne vil støtte henne.

Sexy tvillinger leter etter en mann de kan dele: De har bare et lite krav

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.