Hjemløse Adam solgte en Disney-tegning for 150 kroner: Like etter hadde det utenkelige skjedd

16/09/2023 08:30

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Adam forventet ikke hva som ville skje hvis han solgte tegningen til en antikvitetshandler.

I en haug med søppel fant hjemløse Adam en tegning, som han senere solgte til en antikvitetshandler. Det han ikke visste da han solgte tegningen var at den ville forandre livet hans.

Adam hadde funnet en tegning av Bambi i en søppelbøtte, og han solgte den til Alexander, antikvitetshandleren, for ca. 150 norske kroner, før han forduftet fra butikken igjen.

En tid etter at Adam hadde reist igjen, undersøkte Alexander tegningen nærmere, og her gjorde han en stor oppdagelse. På tegningen viste det seg at det var sertifisert Walt Disney-stempel på tegningen.

Videre ble tegningen funnet å være fra 1937, noe som gjorde den enda mer sjelden og unik da Bambi offisielt ble utgitt i 1942.

Antikvitetsforhandleren Alexander ble umiddelbart klar over at han hadde fått tegningen veldig billig.

Da Alexander hadde solgt tegningen, startet han letingen etter Adam, da han ønsket å invitere den hjemløse tilbake til butikken.

Da Adam kom tilbake fortalte han Alexander den sjokkerende nyheten, som var at tegningen var solgt for cirka 29 000 norske kroner.

Her ga Alexander Adam halvparten av pengene som tegningen hadde tjent, slik at den hjemløse kunne kjøpe litt klær og litt mat.

Men historien stopper ikke ennå. Alexander var ikke ferdig med å hjelpe Adam, og han tok en ny samling for å hjelpe den hjemløse mannen.

Her ble det samlet inn litt over 107 000 NOK, som Adam kunne bruke for å komme tilbake på sporet.

Hele historien kan sees på YouTube nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.