Hjemløs brukte sine siste penger på å hjelpe kvinnelig bilist: Reaksjonen hennes har sjokkert alle

23/11/2017 12:00

Anniken Hauge

Viralt
Hjemløse Johnny brukte sine siste 20 dollar - 165 norske kroner - på å hjelpe en strandet bilist da han fryktet for sikkerheten hennes.

Johnny Bobbit Jr. kom 27-årige Kate McClure til unnsetning, da han forrige måned oppdaget at hun gikk mutters alene langs landeveien med en bensinkanne i hånden. Bilen til Kate McClure hadde fått motorstopp, og hun måtte derfor gå hele veien for å finne nærmeste bensinstasjon.

Da 34-årige Johnny Bobbit fikk øye på den stakkars kvinnen nær Philadelphia i USA, ba han henne om å gå tilbake til bilen og låse alle dørene, hvorpå han tilbød seg å hente bensin for henne.

Johnny Bobbit brukte sine siste 20 dollar på bensin til Kate McClure så hun kunne komme seg trygt hjem.

- Da han kom tilbage, var jeg nærmest i sjokk, forteller Kate McClure til New York Post.

I ukene etter besøkte Kate McClure og kjæresten hennes Mark D’Amico, den hjemløse Johnny Bobbit for å gi ham pengene tilbake, og samtidig forsikre seg om at han hadde alt av nødvendige klær og mat for å overleve vinteren: 

- Vi ga ham en ryggsekk full av masse forskjellige ting. Han åpnet en müslibar, og tilbød oss å ta en fra sekken. Da sa vi: Jammen vi har jo akkurat gitt det til deg. Han er utrolig sjenerøs, forteller Kate McClure.

Kate McClure og hjemløse Johnny Bobbit Jr. (Foto: GoFundMe)

Johnny Bobbit Jr. er tidligere marinesoldat og brannmann fra North Carolina, men ble hjemløs for halvannet år siden da han ble ranet og samtidig forlatt av kona si. Nå bor han under en bro.

Kate McClure og Mark D’Amico har nå startet en innsamling for å hjelpe den tidligere brannmannen på bena igjen. Gjennom en GoFundMe innsamling, har paret fått samlet inn hele 70.000 dollar (nesten 600.000 norske kroner) – et beløp som fortsetter å stige.

En kvinne har til og med tilbudt seg å betale for Johnny Bobbits husleie i et helt år.

Johnny Bobbit drømmer om å jobbe for Amazon, hvilket en rekrutteringsagent i bedriften allerede har fått nyss om. De to er i kontakt om Johnny Bobbits fremtidige muligheder.

Johnny Bobbit, Kate McClure og Mark D’Amico har dessuten avtalt å feire Thanksgiving sammen i kveld.

Mye tyder på at den sjenerøse Johnny Bobbit vil komme seg raskt på bena igjen, og dét takket være sin egen gavmildhet.

Les også: Forskere: Derfor skal du bruke mer tid sammen med moren din

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.