Hjemmehjelp på besøk hos en mann – det som ligger kjøleskapet hans, får henne til å skynde seg vekk

08/03/2017 15:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Amanda Mary Perez/Facebook
Foto: Amanda Mary Perez/Facebook
En hjemmehjelp fikk seg et sjokk da hun åpnet kjøleskapet hos en mann. Synet fikk henne til å straks forlate huset.

- Jeg har aldri følt meg så utakknemlig som jeg gjorde i dag.

Slik innleder amerikanske Amanda Mary Perez et Facebook-innlegg hun skrev tidligere denne uken, etter å vært på jobb som hjemmehjelp.

I løbet av arbeidsdagen skulle hun besøke en person, og det var dette besøket som senere fikk Amanda til å sette seg ved tastaturet og gjøre seg noen tanker om livets sanne verdier. 

 

- Noen har en gang fortalt meg at det er likegyldig hvor mye man eier, for som menneske vil man alltid etterstrebe mer, og føle at man ikke har nok. I det siste har jeg derfor vært frustrert over at jeg ønsker meg materielle ting her i livet. Sko, ny bil osv., skriver Amanda Mary Perez i innlegget sitt.

Under besøket ble Amanda Mary Perez blant annet bedt om å rengjøre kjøleskapet hans.

- Jeg var hos en mann i morges, og en av oppgavene han ga meg var å rengjøre kjøleskapet hans. Da jeg åpnet det, møtte jeg dette synet, skriver Amanda Mary Perez og deler samtidig et bilde av et trist og nesten tomt kjøleskab.

Foto: Amanda Mary Perez/Facebook

Foto: Amanda Mary Perez/Facebook

 - Da jeg så det, spurte jeg mannen hvem som gjorde innkjøp for ham. Han pekte på seg selv og kikket ned i bakken, som om han skammet seg. Han svarte; 'jeg kjøper mat når jeg har råd', og det fikk meg til å gråte. Jeg har aldri sett et så tomt kjøleskap, skriver Amanda Mary Perez.

Det sørgelige kjøleskapet og synet av den triste mannen, fikk den berørte hjemmehjelpen til å straks tenke over sitt eget liv. 

- Plutselig gikk det opp for meg at de tingene jeg følte jeg trengte bare var ønsker - de tingene han hadde behov for var ekte behov. Du må spise for å overleve, skriver Amanda Mary Perez, som raskt fikk det travelt med å gjøre ferdig jobben sin, hvor hun deretter styrtet ut av døren. 

Foto: Amanda Mary Perez/Facebook

Foto: Amanda Mary Perez/Facebook

Foto: Amanda Mary Perez/Facebook

- Da jeg satt i bilen min, visste jeg at jeg ikke bare kunne dra hjem etter denne erfaringen, skriver Amanda Mary Perez, som derfor straks kjørte til det nærmeste supermarkedet for å kjøpe inn til den stakkars mannen.

Avslutningsvis har den uselviske hjemmehjelpen en beskjed til alle:

- Dette er et innlegg som skal vise at det er så mange mennesker der ute som har det verre enn deg. Det fikk i hvert fall meg til å åpne øynene og innse at jeg blir nødt til å slutte å ergre meg over det tingene jeg ikke har, og heller glede meg over det jeg har.