Hjertevarmende video går viralt: Pilotens pensjoneringstale vil gi deg tårer

18/11/2023 13:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pilotens pensjonisttale vil bringe fram tårer.

Himmellederne – nærmere bestemt pilotene – er de standhaftige heltene bak flyets kontroller. Disse fagfolkene, kledd i sine skarpe uniformer, er ikke bare eksperter på luftfartsteknikk; de er også symboler på sikkerhet og pålitelighet. Hver dag tar de ansvar for livet og drømmene til utallige passasjerer når de krysser himmelen.

Og piloten, som i skrivende stund ligger overalt på Instagram, har vært et bevis på dette i en årrekke.

Men alt har en ende.

Piloten, som trekker støpslet fra arbeidsmarkedet og fremover skal nyte pensjonisttilværelsen, har havnet på en hjertevarm video på Instagram, hvor han holder sin avskjedstale i flyet.

Videoen, som har blitt delt på Instagram-siden Majically, viser pilotens tale før hans siste flytur, med hele familien samlet for å støtte ham. I talen takker han alle om bord og gir en spesiell takk til sin kone. Han uttrykker også sin begeistring for neste kapittel i livet hans.

Siden videoen ble lagt ut har den fått nesten 59 000 visninger og over 2500 likes, samt utallige kommentarer. Mange har uttrykt gode ønsker for piloten i hans pensjonisttilværelse, med kommentarer som:

"Ønsker piloten en veldig lykkelig og sunn pensjonisttilværelse, nyter pensjonisttilværelsen med sin kjære familie og sine kjære", og "Gud velsigne deg og Julie! Nyt resten du så rikt fortjener! Golf, fisk, lange turer, uansett hva, lev liv og vær trygg og sunn".

Du kan se pilotens aksepttale nedenfor:

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.